Burriana: PSOE i Comproms perden una ajuda de 6.000 euros de Diputaci per a posar en valor el Clot


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196771_122348/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 25-11-2020
PSOE i Comproms perden una ajuda de 6.000 euros de Diputaci per a posar en valor el Clot

La falta d'implicaci i aband dels dos partits que governen a Borriana ha tornat a traduir-se en prdues per a la ciutat. Si fa uns dies eren les ajudes a la promoci del valenci que cap de les dues formacions poltiques van sollicitar per a la ciutat, ara han sigut les ajudes convocades per la Diputaci Provincial a la conservaci i millora de Paratges Naturals Municipals.
El procediment, obert a totes les localitats de la provncia que posseren en els seus termes municipals aquest tipus d'espais protegits, no ha rebut la sollicitud de l'Ajuntament de Borriana. Senzillament, perqu PSOE i Comproms no estan per a treballar, noms estan per a cobrar.
Aix ho ha considerat el regidor del PP a Borriana, Vicente Tejedo, qui ha lamentat una vegada ms que Borriana pague la falta d'implicaci mediambiental i la desdia de qui ens governa. s absolutament lamentable que accions que serien beneficioses per a la nostra localitat es perden quan podrien servir per a posar en valor el pulm verd d'aquesta ciutat: El Clot.
Cal assenyalar que el procediment convocat per la Diputaci llanava una despesa mxima subvencionable de 6.000 euros. Un import que mai arribar a Borriana perqu els fons als quals podria haver tingut accs el Clot li'ls han repartits els municipis que s han optat a aquestes ajudes.
I el ms trist de tot, ha considerat el regidor, s que en la Diputaci hi ha una representant de Borriana, la regidora Llusa Monferrer, que almenys podria haver alertat als seus companys de l'equip de govern de la convocatria perqu no se'ls passara. La realitat, no s que se'ls haja passat, s que directament passen de sollicitar-la. Perqu l'nica cosa que importa s que la nmina arribe a final de mes amb els 100.000 euros de pujada pactats al juliol de 2019, ha considerat el regidor.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana