Burriana: L'alcaldessa readmet a la tcnic 'recusada' un mes desprs de l'arxivament de la denncia


 
La Plana al Dia | Burriana | General | 26-11-2020
 

Un mes ha passat des que la Fiscalia de Castell decidira arxivar la causa contra funcionaris de l'Ajuntament de Borriana investigada desprs d'una denncia formulada el mes de juliol per l'Associaci de Propietaris a favor del PAI Golf Sant Gregori.

Fins a dues denncies es van presentar en l'interval d'una setmana i la segona d'elles li va servir a l'empresa per a adjuntar-la en l'escrit de sollicitud de recusaci de la funcionria.

A mitjan mes d'octubre el fiscal va arxivar la causa, per no ha sigut fins a finals de novembre que l'alcaldessa, Maria Josep Safont, no ha restitut a la funcionria al seu lloc. Per tant, fins ara no ha pogut informar del que s'ha tramitat del PAI (agost-novembre) i aix han sigut qestions tan importants com l'autoritzaci del cobrament de la Quota 00 (uns 9 milions d'euros), les allegacions dels propietaris disconformes amb conducta al pagament de la Quota 00, i tampoc sobre l'autoritzaci per a licitar l'obra.

Tot aix ho ha solucionat l'alcaldessa amb informes externs i ja hi ha informes en l'Aj. d'empreses que en un moment de la tramitaci del PAI han informat en un sentit i passat un temps han ems un informe contrari.

Arxivada la causa i anullada la recusaci, els tcnics municipals tornen a la seua labor i aix s, entre altres qestions, informar tamb sobre Golf Sant Gregori.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana