Burriana: La Federaci de Comer vol fer pagar 100 per participar en la Fira de Nadal en plena Crisi COVID-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196783_122360/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 27-11-2020
La Federaci de Comer vol fer pagar 100 per participar en la Fira de Nadal en plena Crisi COVID-19

Just en el moment ms delicat per al comer local en tots els municipis, la Federaci de Comer de Borriana vol fer pagar 100 als autnoms que participen en la *Fira de Nadal 2020. A ms, amb l'agreujant que les casetes les adjudica l'Ajuntament de Borriana, organitzador de la fira, i que el pagament d'aquesta quantitat no es trobava en les bases que va publicar el consistori per a optar a una de les 25 casetes de fusta en les quals se situaran els expositors.

En lloc de defensar al Comer local, la *Federacio de *Comer, que presideix Emilio Dvila, ha optat per intentar esprmer-ho encara ms fent-ho pagar la quantitat de 100 per ocupar un espai que no s seu -s pblic- i, per tant, del que no t cap potestat, i traient-se un pagament de la mnega perqu en les bases nicament s'estipulava que calia 'collaborar' amb la Federaci i s la Federaci la que ara exigeix aqueix pagament.

La qesti s qu defensa la *Federaci i quins objectius, diferents als de la participaci dels comeros en la fira, cerca ja que, a ms, ha perms que la fira es fite a noms 25 expositors quan en edicions anteriors han participat bastants ms.

L'exigncia est llanada i l'enfrontament amb una bona part del comer, tamb ja que amb aquesta exigncia s'apropia d'un poder no atribut ni recollit en les bases enfront de la qual cosa faltar veure quina opci de pressi pren la *Federaci davant el comer que entenga que no ha d'efectuar aquest pagament: Telefonar a la policia -quan el venedor tindr l'adjudicaci per part de l'Ajuntament de la caseta, o realitzar un cord hum perqu no ocupe la caseta adjudiqueu?

El que s clar s que aix 'No s treballar per ajudar al comer local' i tot just desprs de les exgues ajudes otorgades al comer localper part de l'Ajuntament en esta pandmia.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana