Burriana: L'Ajuntament de Burriana va alar una dotzena d'informes municipals en contra de Golf Sant Gregori en dos anys


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196787_122364/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 29-11-2020
L'Ajuntament de Burriana va alar una dotzena d'informes municipals en contra de Golf Sant Gregori en dos anys

L'Equip de Govern de Burriana, encapalat per l'alcaldessa, Maria Josep Safont, va assumir ms d'una dotzena d'informes externs en contra dels informes municipals al voltant de la tramitaci de Golf Sant Gregori, en dos anys. En tots els casos, l'Ajuntament de Burriana va donar ms valor als informes aportats per la prpia urbanitzadora que als dels tcnics municipals.

El riu d'informes i contrainformes va arrancar al setembre de 2017 i que van portar la signatura dels ms alts tcnics municipals de l'Ajuntament de Buriana per contra els quals l'alcaldessa, Maria Josep Safont, va prevaldre els aportats per la prpia Golf Sant Gregori provinents de tcnics externs.

Per part de l'Ajuntament, van anar emetent informes contraris la Secretria Municipal, la Prefectura de la Secci II, i fins i tot tota l'rea Econmica (Interventor Municipal, Tresorer Municipal i Cap de Secci de Rendes) i, en una altra ocasi i de manera conjunta, la Prefectura Secci II d'Ordenaci del Territori, Urbanisme i Patrimoni, la Prefectura de la Secci de Rendes, la Prefectura de la Secci Pressupostria i Comptable i el Tresorer Municipal i la Secretria General de l'Ajuntament. Fins a finalitzar a l'agost de 2019 amb un doble informe per part de l'Enginyer Municipal de Camins contra la Signatura de l'Acta de Replanteig.

Enfront d'ells, l'alcaldessa va anar assumint els informes externs que li proporcionava l'empresa per a seguir avant i aix es van anar amb els acords plenaris.

Tots aquests informes van derivar en la recusaci de funcionaris per part de la mercantil sobre la base d'una denncia que va presentar en Fiscalia un grup de propietaris de terrenys. Una denncia que es va presentar a la fi de juliol de 2020 i que es va arxivar rpidament (octubre 2020), encara que l'alcaldessa va continuar mantenint apartats a funcionaris fins a mitjan novembre de 2020. En aquest temps, Golf Sant Gregri es va recolzar en nous informes externs per a passar a cobrament la Quota OO i posteriorment va licitar les obres d'urbanitzaci.

Amb tots aquests antecedents, 2021 ser un any judicial per al PAI.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana