Burriana: El PP exigeix reobrir el consultori del Port per a garanr l'assistncia sanitria de Borriana


 
La Plana al Dia | Burriana | General | 03-12-2020
 

El Partit Popular ha reivindicat hui l'excellncia sanitria a Borriana que PSOE i Comproms estan desmantellant retallant recursos bsics i vitals per a la ciutadania.
Amb la presncia de la presidenta regional del Partit Popular en la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, i l'assistncia del president del PPCS, Miguel Barrachina, i el president local del PP, Juan Granell, el portaveu del PP a Borriana, Juan Fuster, ha exigit a l'esquerra la reobertura del consultori del Port que ha deixat a 8.000 vens de la nostra costa sense la cobertura mdica que mereixen.
A Borriana, ha explicat Fuster, PSOE i Comproms sn capaos de retallar un 50% l'assistncia sanitria al mateix temps que es pugen un 60% les nmines. El pacte que governa la localitat s'ha pujat 100.000 euros les nmines a costa de minvar els recursos bsics que per dret haurien de gaudir els vens de la nostra ciutat.
I per a aconseguir-ho, ha manifestat Fuster, no tenen cap complex a pujar els impostos, com promou el president del Govern, Pedro Snchez, a les famlies que lluiten per arribar a final de mes i que, en molts casos, han perdut l'ocupaci. A Borriana, sn 2.510 famlies en l'atur que han vist com enguany PSOE i Comproms els pujaven un 5% l'IBI i fins a un 29% la taxa de fems, l'acumulat de cinc anys d'increments.
Borriana s el que menys els importa mentre recapten prou per a cobrar la nmina. Aix funcionen PSOE i Comproms. I el resultat s que en un escenari de pandmia, amb una crisi econmica en cerns, els qui haurien de treballar per generar ocupaci, oportunitats i garantir serveis, estan apoltronats en els seus despatxos, a la calor de la calefacci i a l'espera de l'extra de desembre.
El cstig de Ximo Puig
La presidenta del PP en la Comunitat Valenciana ha acusat el cstig que els vens de Borriana pateixen mentre Ximo Puig i els seus ms de 300 assessors i alts crrecs cobren tots els mesos.
s el millor exemple, ha declarat Miguel Barrachina, president del PPCS, de quins sn les prioritats del PSOE, que ha deixat clar que no li importa que la nostra provncia lidere el rnquing en llistes d'espera i tanque serveis referents a nivell sanitari, com ha ocorregut a l'Hospital Provincial, si amb aix ell t saldo per a pagar no sols a la seua cort d'assessors, sin tamb les subvencions a la seua famlia.
Noms aix s'entn que el PSOE haja tancat desenes de consultoris mdics i desmantellat les especialitats sanitries que garantien el benestar i la salut de les famlies de la nostra provncia. En el moment en el qual la sanitat hauria de ser un objectiu bsic, l'esquerra tanca recursos vitals, collapsa l'atenci primria i bloqueja prestacions com la infermera escolar. I en parallel, puja impostos, asfxia a les famlies i destrueix ocupaci en lloc de generar oportunitats.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana