Burriana: Els Reis Mags s'avancen per a buscar solucions a la gesti municipal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/12/196823_122394/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 05-12-2020
Els Reis Mags s'avancen per a buscar solucions a la gesti municipal

Alguna cosa no ha d'estar b a l'Ajuntament de Borriana, perqu ha alarmat fins a Les seues Majestats els Reis Mags d'Orient, que enguany han avanat el seu viatge. Aquest divendres 4 de desembre es van presentar a l'Ajuntament a les sis de la vesprada, quan ja no hi havia funcionaris i van estar una bona estona a l'interior.

Alguns diuen que el motiu de tan sorprenent visita va ser l'ocorregut en el Ple del dia anterior, quan l'oposici va demanar la dimissi de l'edil d'urbanisme i medi ambient, Bruno Arnandis, allegant que es ve erigint en tcnic municipal per a fer un informe a favor d'un cmping de caravanes i fins i tot per a ser jutge d'una licitaci sobre com urbanitzar l'Arenal prescindint de tots els tcnics de la secci d'urbanisme de l'Ajuntament de Borriana. Per ell diu que no dimiteix i l'alcaldessa que no ho far dimitir (si tampoc ho va fer amb un edil de Podemos en l'anterior legislatura...) i tot aix l'any posterior a la important pujada de sous dels regidors.

Per sembla que l'intentar posar ordre en l'equip que dirigeix l'alcaldessa, Maria Josep Safont, va ms enll de Arnandis. Van acudir abillats amb les seues vestimentes mgiques per a ajudar a l'edil d'hisenda, Cristina Rius, a quadrar el pressupost de 2021. Els comptes no li ixen a Rius malgrat la pujada d'impostos que els burrianencs han hagut de suportar enguany (fem, IBI...). Els Reis Mags no veuen b que els vens han pagat ms i, no obstant aix, han tingut menys (menys festes, menys actes culturals, menys inversions, menys policies...)

I tampoc entenen com l'Equip de *Safont ve adjudicant tantes contractacions 'a dit'. Contractacions directes fins i tot a empreses que no compleixen terminis i han de sollicitar prrrogues per a acabar els seus treballs (Cementeri) i a les quals premien amb noves obres que, damunt, s'executen malament i l'Ajuntament ha d'aplicar una penalitzaci del 30%( desprs de les investigacions dutes a terme per un partit de l'oposici, VOX).

I Sant Gregori. "Hi ha Sant Gregori", diuen Les seues Majestats, el PAI que porta 20 anys en marxa i del qual *Safont 'passa dels informes tcnics municipals' per a assumir els que li arriben des de l'exterior.

Veurem com acaba el 2020 i si finalment els Reis Mags troben la soluci amb un canvi al cap de l'Ajuntament i Borriana pot continuar prosperant. Si s cert que tenen en la ment prejubilar a Safont, igual no va ser casualitat que foren rebuts per Llusa Monferrer.

Seran coses de la 'Mgia del Nadal'.

(mode irnic... ON)
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana