Burriana: Fuster (PP): 'Si PSOE i Comproms treballaren en l'empresa privada estarien ja al carrer'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197045_122580/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 10-01-2021
Fuster (PP): 'Si PSOE i Comproms treballaren en l'empresa privada estarien ja al carrer'

Si PSOE i Comproms treballaren en l'empresa privada, en aquests moments estarien ja d'aneguetes al carrer. Aix ho ha afirmat el portaveu del PP a Borriana, Juan Fuster, desprs d'avaluar el grau de compliment del pressupost de l'exercici 2020 que demostra l'ineficaos que sn tots dos partits per al futur de la nostra ciutat.
D'un pressupost anual de 8.720.000 euros , noms s'ha executat un 18%, s a dir, 1.654.000 euros. Qui amb aquests resultats tan nefastos segueix contractat en una empresa privada? Ac, com s Borriana la que paga, sembla que a PSOE i a Comproms els importa ben poc. s ms, no els importa absolutament res perqu en lloc de pensar a imposar-se penitncies per la seua ineficcia, noms se'ls ocorre buscar gratificacions en forma de pujada de sous.
Per al PP, s ac on es veuen les vertaderes poltiques que estan conduint l'esdevenir de la nostra ciutat. La meta de PSOE i Comproms no era la de rescatar Borriana, sin ms aviat la d'afonar-la per a salvar-se a ells mateixos.
Noms aix s'entn que tots dos partits perpetuen en 2021 les inversions que arrosseguen des de 2018 i que en 2020 han sigut capaces de culminar. La urbanitzaci de les unitats A-30 i A-31, el Museu Arqueolgic, les inversions en matria d'eficincia energtica, el centre de salut, la carpeta ciutadana, l'institut....
I el ms greu de tot s que damunt tenen el desvergonyiment d'anunciar que en 2021 es desenvolupar un pressupost social. s social negar-se a rebaixar-se el sou amb la qual est caient ac fora?. Per a Fuster, aquesta s s la pregunta que molts ciutadans fan, especialment aquells que s'han quedat en l'atur o estan subjectes a un ERTO (Expedient de Regulaci Temporal d'Ocupaci) sense la garantia que superat aquest perode tindran un treball o s'aniran a l'atur directament. Aqueixa s la vertadera realitat de Borriana.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana