Burriana: Cs vota en contra d'uns pressupostos continuistes i que obliden la crisi del *coronavirus a Borriana


 
La Plana al Dia | Burriana | General | 10-01-2021
 

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Borriana, Mara Jess Sanchs, ha explicat que "Cs vota en contra dels pressupostos per a 2021 perqu no sn uns pressupostos anticrisi". "Estem davant d'uns comptes continuistes que perpetuen problemes existents a Borriana i que a ms no serveixen per a afrontar la crisi econmica provocada per la pandmia", ha subratllat la regidora.

En opini de Sanchs "falten ajudes als comeros i als nostres autnoms, ms necessries que mai desprs de les ltimes restriccions que han entrat hui en vigor". "Tamb queden pendents reivindicacions de Ciutadans i dels *burrianenses com la millora significativa de la inversi en camins rurals i una partida per a la installaci del caragol d'Arquimedes que evite les inundacions", ha assenyalat la portaveu.

Aix mateix, la regidora ha criticat que "en un any de pandmia en els nics en els quals continuen pensant els membres de l'equip de Govern s en ells mateixos, doncs a part de no concedir ajudes als negocis, han rebutjat baixar-se el sou que es van pujar a principis de legislatura, aix com a baixar-los els impostos a tots els vens".

En definitiva, "des de Cs volem i apostem per la poltica til i ms en els temps que corren, per no a qualsevol preu i secundar hui els pressupostos del bipartit sale molt car", ha defensat la portaveu.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana