Burriana: Borriana programa Ara Malikian a noms 30 minuts del Toc de Queda


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197057_122595/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 13-01-2021
Borriana programa Ara Malikian a noms 30 minuts del Toc de Queda

L'Ajuntament de Borriana no deixa de sorprendre. L'ltima 'gesta' ha sigut la de programar el concert de Ara Malikian a noms 30 minuts del Toc de Queda. I aix, a pesar que el preu de l'entrada s de 45 euros.

El concert en qesti est programat per a les 21.30 hores del prxim 5 de febrer.

Aliens a l'actual situaci de COVID-19, amb els ndexs pels nvols i en nmeros de rcord, el consistori borrianenc sembla seguir la seua marxa i, a ms, com s el cas de Malikian, amb l'horari que els sembla b.

Des del PP, l'edil Consuelo Suay, va ser la primera a criticar aquest anunci de l'Ajuntament de Borriana: "Suport a la cultura, per siguem coherents (jo no em perd cap actuaci). Programaci Cultural de Borriana. Toc de queda a les 22.00 hores durant el mes de gener". L'edil popular va afegir: "L'Ajuntament de Borriana encara no s'ha assabentat que estem en plena pandmia 'i a pitjor', programa actuacions culturals a les 21.30 hores".

Davant tal incongruncia entre la legislaci vigent i la programaci de l'Ajuntament de Borriana, Suay es pregunta en manera irnica: "Es faran salconduits per a tornar tard a casa?".

Des de Cultura s.ha assegurat que "l'horari s'adaptar a la normativa vigent el 5 de febrer".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana