Burriana: El PP exigeix el rescat de l'hostaleria 'castigada pel PSOE'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197081_122609/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 15-01-2021
El PP exigeix el rescat de l'hostaleria 'castigada pel PSOE'

L'hostaleria i la restauraci van eixir ahir al carrer a Borriana per a exigir al PSOE ajuda davant les mesures restrictives que obliguen el sector a tancar a les 17.00 hores. La protesta, que es repetir cada dijous, posa de manifest la situaci lmit d'una part fonamental del nostre teixit productiu per al qual estem reclamant ajudes des del passat 14 de mar de 2020.
Juan Fuster, portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a Borriana, ha tornat a proposar la urgncia de dotar una partida econmica inicial de 150.000 euros per a salvar negocis dels quals viuen milers de famlies de la nostra ciutat. Aquestes ajudes servirien per a cobrir a l'autnom, costejar les quotes de la Seguretat Social i les despeses associades. s un fons inicial que hauria d'ampliar-se en funci de la demanda i que permetria donar oxigen fins a final de mes, data prevista per a recuperar els horaris habituals en hostaleria.
La proposta no s nova. Forma part d'un paquet d'accions molt ms ampli per a rescatar a autnoms, pimes i comeros. No obstant aix, s que s una mesura puntual i de plena actualitat perqu si donem l'esquena als motors de l'ocupaci, i l'hostaleria s un d'ells, estarem atemptant contra el treball dels nostres vens i acabarem destruint la seua nica font d'ingressos.
Un concepte que l'esquerra, lamentablement, no entn. Ells sn de rescatar a base de subsidis per la gent el que vol s poder treballar i guanyar-se un sou dignament. Difcil quan al capdavant de l'Ajuntament de Borriana hi ha dos partits, PSOE i Comproms, que es neguen a afrontar amb un projecte slid i ambicis el suport al teixit productiu i la bonificaci d'impostos i taxes per a reactivar l'activitat.
No obstant aix, des del Partit Popular no ens cansarem de proposar idees que permeten donar vida als autnoms que cada vegada amb ms esfor alcen la persiana del seu negoci. Aqueix esfor ha de veure's recompensat a travs d'aquesta lnia d'ajudes que tornem a plantejar. Ha de veure's secundat per mesures poltiques que incentiven la inversi, promoguen l'ocupaci i donen soluci als centenars de famlies de la nostra localitat que estan en atur. Tal com ha considerat el portaveu del PP, tenim 2.500 ciutadans que s'han anat al carrer. No volem que aquest drama continue creixent per la incapacitat de qui governa, ha manifestat l'edil.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana