Burriana: El PP urgeix una estratgia per a evitar que PSOE i Comproms convertisquen Borriana en zona zero


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197114_122637/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 19-01-2021
El PP urgeix una estratgia per a evitar que PSOE i Comproms convertisquen Borriana en zona zero

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha reivindicat una estratgia slida i ambiciosa per a evitar que PSOE i Comproms convertisquen Borriana en una zona zero. Ens trobem davant una coalici negacionista, que dona l'esquena a les necessitats de la ciutadania i una portada als qui sn el teixit productiu i l'economia de la nostra localitat.
Juan Fuster, portaveu del PP a Borriana, ha reivindicat un comproms ferm amb Borriana. Sabem que ho tenen amb els despatxos, per el que espera la ciutadania s que tinguen aqueix mateix contracte amb la poblaci, per a evitar la runa, garantir les oportunitats i assegurar un futur en un escenari tan negre.
I per a aconseguir-ho no podem negar de manera reiterada propostes que a Borriana es consideren inviables i que, no obstant aix, altres municipis anuncien i posen en marxa. s el cas dels bons per a activar l'economia local. A Borriana, amb prop de 35.000 habitants, no sn possibles, per fins a localitats com Vall de Almonacid, amb poc ms de 280 habitants, han anunciat bons per a reactivar el seu teixit productiu local.
D'altra banda, ha explicat Juan Fuster, les ajudes als comeros que per fora aconseguim que convocaren es van definir amb unes bases que han sigut inviables per a centenars de negocis de la nostra localitat. En efecte, dels 2.300 autnoms que hi ha censats a la ciutat, noms 130 han sigut beneficiaris d'aquests fons. S'han reservat 400.000 euros i d'ells noms s'han adjudicat 30.000 euros, la qual cosa constitueix un rotund fracs.
Una circumstncia que des del PP tractem de reconduir sollicitant una nova convocatria d'ajudes que PSOE i Comproms es van negar a convocar. Com tamb s'han negat a realitzar bonificacions fiscals o rebaixes d'impostos. I ho fan amb 2.470 famlies en atur que mereixen tota la nostra atenci. Urgeix actuar abans que ens porten a la runa, ha sentenciat el portaveu del PP a Borriana.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana