Burriana: Aguilera: 'Menys decrets i més ajudes directes'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197141_122661/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 23-01-2021
Aguilera: 'Menys decrets i més ajudes directes'

Mariola Aguilera ha apel·lat al fet que l'alcaldessa de Borriana, "abans de demanar responsabilitat als ciutadans ha d'assumir les seues".
Aguilera va explicar que "està senyora que només vela pels interessos de la seua família s'atreveix a demanar ara responsabilitat, quan ella no és capaç ni d'assumir 3.000 euros de la renovació del contracte de les anàlisis d'aigües residuals, quan el PSOE i Compromís no han donat ni un sol euro directe al xicotet comerç".
Està alcaldessa, va prosseguir Aguilera, "no és capaç ni de fer un pressupost on es reflectisquen de debò les necessitats reals de Borriana, on Hostaleria, comerç i pimes estan agonitzant i on cada vegada hi ha més persones en atur i sense cobrar ajudes".
Mariola Aguilera, va concloure: "Borriana, els seus ciutadans han demostrat amb escreix que són responsables tots aquests mesos. L'alcaldessa només sap buscar la sort per als seus i exemples són varis: Mentre els *burrianenses perden els seus habitatges, l'alcaldessa i la seua família compren *adosaditos sense problemes. Mentre a Borriana puja l'atur, l'alcaldessa ha sabut "col·locar" molt bé als seus. I mentre la gent passa fam, ella i els seus es passegen amb cotxes nous de "alta gamma". Que sort la seua i m'alegre per ella. Però s'ha de ser més responsable quan una governa. Ha de governar PER A TOTS. NO SOLS PER Als SEUS".
És per això que Aguilera li va etzibar: "Així que menys decrets innecessaris i més treball i govern PER A TOTS".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana