Burriana: Antifrau posa la mirada en Golf Sant Gregori i demana documentaci


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197147_122665/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 24-01-2021
Antifrau posa la mirada en Golf Sant Gregori i demana documentaci

L'Agncia Valenciana Antifrau est seguint de prop tot el que afecta el PAI Golf Sant Gregori i la seua tramitaci. En aquest sentit, ha ems un ofici en el qual sollicita informaci a l'Audincia Provincial.

Antifrau ha rems un escrit a la Secci Segona pel qual s'interessa de l'estat de tramitaci actual d'un recurs d'apellaci, un recurs que es troba pendent d'acordar data per a la seua deliberaci i votaci. En aquest procediment apareixen com a apellats, gran part de l'actual equip de govern i part del de l'anterior legislatura, amb l'alcaldessa, Maria Josep Safont, al capdavant.

Pel que sembla, tot arranca d'una denncia referida a possibles irregularitats administratives en l'execuci del Conveni Urbanstic entre Golf Sant Gregori i l'Ajuntament de Borriana i Antifrau ha decidit obrir expedient.

Aquest diari ja va avanar l'any passat que 2021 seria un any molt judicial per a Golf Sant Gregori. El 2020 va acabar amb la presentaci de nombrosos procediments en contra del pagament de la quota 00. El 2021 ha comenat ja amb Antifrau i s'esperen ms novetats judicials tan prompte com arranque el mes de febrer.

Golf Sant Gregori, per tamb l'Ajuntament de Borriana estan afectats directament com a conseqncia de les accions dutes a terme tant per a la devoluci de la condici d'Agent urbanitzador, com els segents passos que s'han vingut donant. Cal recordar que els tcnics municipals van redactar ms d'una dotzena d'informes en contra que l'alcaldia va superar assumint d'altres informes externs.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana