Burriana: Incompleixen la normativa de seguretat en el treball


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197149_122667/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 25-01-2021
Incompleixen la normativa de seguretat en el treball

L'alcaldessa, Maria Josep Safont, i els regidors que la van acompanyar, entre els quals es troben els tinents d'alcalde Vicent Aparisi i Cristina Rius, aix com l'edil de medi ambient i urbanisme, Bruno Arnandis, van incomplir la normativa en matria de seguretat en el treball.

Tots ells, pel mer fet d'entrar a l'interior del permetre d'una zona en obres, havien d'anar provets d'un Equip de Protecci Individual -EPI- que els seus dos principals elements sn casc i botes de seguretat. Cap d'ells anava provet d'aquests elements i, a ms, es van fer una fotografia que desprs es va remetre als mitjans de comunicaci.

Una fotografia que es va prendre a molt pocs metres d'on una retroexcavadora es trobava derrocant un habitatge -amb fibrociment incls-. La muntanya d'enderrocs era considerable i, a ms, es pot apreciar a la foto que la instantnia es va prendre mentre la mquina estava treballant -vegeu la pols que s'aprecia a la foto-. A ms, entre els regidors i l'excavadora, passa un operari amb un carret que s que va provet de EPI.

Per hi ha ms. Al haver-hi maquinria pessada treballant, tots ells estan obligats a portar jupet reflector.

Aix doncs, Safont i el seu seguici no sols van assistir a possibles illegalitats -moviment i trossejament de fibrociment sense la pertinent autoritzaci de la Conselleria, ni la retirada d'acord amb normativa prvia a l'inici de les obres de demolici-, sin que a ms es van saltar la legislaci vigent en matria de Seguretat en el Treball.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana