Burriana: Sanchs (Ciudadanos) avisa que 'en Sant Gregori no s'estaria complint amb la normativa per a retirar el fibrociment'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197166_122678/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 25-01-2021
Sanchs (Ciudadanos) avisa que 'en Sant Gregori no s'estaria complint amb la normativa per a retirar el fibrociment'

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Borriana, Mara Jess Sanchs, ha denunciat que "l'equip de Govern haja fet els ulls grossos, permetent que la urbanitzadora del PAI Golf Sant Gregori no retire com cal el fibrociment abans d'iniciar les obres". "Des de Cs ja vam advertir fa un any de la presncia d'aquest material nociu, ratificat per l'arquitecte municipal en un informe. No obstant aix, sembla que tants els uns com els altres van tancar l'orella i hui dia, les restes segueixen en els terrenys", ha manifestat l'edila.

En aquest sentit, la regidora ha assegurat que "el Reial decret 105/2008, d'1 de febrer, pel qual es regula la producci i gesti dels residus de construcci i demolici s molt clar. S'obliga a classificar els residus en el moment en qu es generen, depositant-los en un contenidor per a la seua retirada posterior, i no deixant-los durant un any tirats i contaminant el subsol com s'aprecia en algunes fotografia de la visita del bipartit al PAI".

Per aix, la portaveu ha subratllat que "els poltics, el primer que hem de fer s predicar amb l'exemple i en aquest cas, sembla que no s'est donant".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana