Burriana: La falta d'inversi degrada els polgons de Borriana i el PP demana conservaci i promoci


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197167_122679/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2021/1/197167_122679/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 25-01-2021
La falta d'inversi degrada els polgons de Borriana i el PP demana conservaci i promoci

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha reivindicat a PSOE i Comproms la inversi en els polgons industrials que evite la degradaci i garantisca l'arribada de nous negocis. Per a convertir-nos en una opci vlida per als empresaris, s necessari creure en el potencial dels nostres parcs empresarials. Abandonar-los, sense inversi, sense conservaci i sense manteniment espante l'arribada d'inversions que en lloc de Borriana, trien Onda.
s el cas del centre logstic de Amazon, tal com ha explicat el portaveu del PP en Burriana, Juan Fuster, que mai va tindre com a alternativa Borriana perqu ning s'ha preocupat a posar en valor i promocionar la nostra oferta de sl industrial. Una circumstncia que pateixen dia a dia els empresaris que operen en el nostre municipi, i que pateixen la falta de neteja, contenidors trencats o danyats, illuminaci deficient i una falta absoluta de conservaci.
Des del Partit Popular, Juan Fuster, ha plantejat la necessitat de traar un pla estratgic a dos nivells per a garantir, d'una banda, el manteniment del sl industrial del nostre municipi. Descurar-ho s danyar letalment una font d'ingressos que dona ocupaci a milers de vens de Borriana. D'altra banda, assenyala el portaveu del PP, s urgent establir una bateria d'accions fiscals que ajuden als qui veuen a Borriana una opci vlida per a alar el seu negoci. Qualsevol incentiu fiscal ser benvingut per als qui posen en marxa el seu projecte a la nostra ciutat.
I per a aconseguir-ho, ha declarat Fuster, s fonamental conixer el potencial de Borriana i trepitjar i recrrer el nostre sl industrial. Un extrem que el portaveu del PP ha posat en dubte a tenor del deficient estat que presenten els nostres polgons i la nulla acci dirigida per PSOE i Comproms per a promoure la creaci de nou sl industrial en la nostra localitat. Fruit de la seua desatenci i aband, projectes d'envergadura com ha sigut Amazon per a la provncia no pensen a establir-se a Borriana, abans es van a Onda, on les poltiques del Partit Popular sn garantia de futur i desenvolupament.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana