Burriana: La tinena d'alcaldia d'Aparisi, 11 mesos tancada


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197468_122919/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-02-2021
La tinena d'alcaldia d'Aparisi, 11 mesos tancada

La tinena d'alcaldia del Port, la que regenta Vicent Aparisi, ja ha complit 11 mesos tancada. Mes de 13.000 euros en concepte de lloguer, per sense alar la persiana.

Es tracta d'una tinena d'alcaldia que no sols era el despatx d'Aparisi, sin que tamb era el lloc en el qual tenia la seua seu l'agent de la policia local d'aquesta zona, i era punt de la OAC, Oficina d'Atenci al Ciutad, i, per tant, una extensi del Registre de l'Ajuntament. I tamb realitzava les funcions de Tourist Info.

Tots aquests serveis ara no es presten i els al voltant de 5.000 residents en la zona martima a l'hivern estan obligats a realitzar aquests trmits de manera telemtica o a desplaar-se fins a Borriana i acudir a l'Ajuntament.

I s que l'Equip de Govern no ha habilitat ni un noms dia a la setmana per a atendre els vens.

s una ms de les incongruncies derivades del COVID. L'Ajuntament permet la celebraci dels mercats ambulants del dimarts i del diumenge -amb les seues respectives aglomeracions de gent, per no ofereix servei als qui realment paguen els impostos i les taxes -que com l'IBI o el fem, a ms, han pujat-.

Els negocis -excepte ara els bars i restaurants- oberts, per la Tinena d'Alcaldia, amb la persiana baixada, com si fora un local comercial que ha tancat en temps de pandmia.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana