Burriana: Accident, atropellament i fugida, de pellcula


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197469_122920/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2021/2/197469_122920/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-02-2021
Accident, atropellament i fugida, de pellcula

El carrer L'Escorredor ha viscut aquesta vesprada una acci digna d'una seqncia de pellcula. Els testimonis no donaven crdit al vist, perqu s'assemblava ms a una acci fantstica de la 'pantalla petita' que a un fet real.

Ha sigut un accident, posterior discussi, atropellament i finalment una fugida en ple nucli urb. La policia local ha pres testimoniatge als presents, mentre el ferit ha sigut traslladat fins a l'Hospital per a rebre atenci mdica i era detingut el conductor del vehicle implicat.

Tot ha ocorregut poc abans de les set de la vesprada, en el tram central del carrer L'Escorredor, a l'altura de l'encreuament amb el carrer Tarancn.

All, en el pas de vianants, es dirigien a creuar, un home i una xiqueta, quan el cotxe ha atropellat a l'home. Desprs de creuar unes paraules, el conductor del vehicle ha volgut marxar-se i l'home s'ha posat davant perqu no fugira. Llavors ha sigut envestit i ho ha desplaat uns metres. Desprs de maniobrar per a anar-se, l'home s'ha alat i li ha agafat el volant, per el conductor ha trepitjat l'accelerador -sempre segons els testimonis- i ha emprs la fugida amb el ferit agarrat al volant. Desprs de recrrer uns cent metres, el conductor s'ha vist obligat a parar perqu hi havia diversos cotxes esperant que el semfor es posara verd.

Eixe ha sigut el motiu de la parada i el que ha possibilitat que la policia ho detinguera, perqu diversos vens havien donat avs del que havia ocorregut.

Tot ha acabat amb l'home atropellat, en ambulncia i en direcci a l'Hospital per a ser ats, mentre que la xiqueta, en xoc, ha quedat immbil.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana