Burriana: Burriana: Dels creadors de les No festes de la Misericrdia arriben les 'no festes de falles'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197528_122966/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 28-02-2021
Burriana: Dels creadors de les No festes de la Misericrdia arriben les 'no festes de falles'

'Borriana is different' i aix sembla que l'Ajuntament de Borriana amb Maria Josep Safont al capdavant, est disposat a portar-ho fins a l'ltim extrem. El mes de setembre el seu equip es va inventar les 'no festes de la Misericrdia' i ara s'ha inventat les 'no falles'.

L'Equip de Safont ha oblidat prompte que Borriana va ser l'epicentre del COVID de la provncia de Castell. Va ser el municipi en el qual es va detectar el primer cas de tota la Comunitat. Tamb va acollir al primer mort de la provncia. I ara Borriana s'ha 'penjat' el dubts mrit de ser el primer municipi d'anunciar festes.

Unes festes que tenen poca ra de ser. Les falles no sn falles sense falles. Per l'alcaldia s'ha entossudit a celebrar unes 'no falles'. No hi haur falles i l'ofrena floral a la patrona (que s el 8 de setembre, no el 19 de mar) es realitzar amb falleres i presidents vestits de particular (no en vestit regional). A ms, quedar limitada a les Falleres Majors i els presidents.

En definitiva, un sense sentit en el qual s'inclour tamb als ms xicotets i, a ms, amb un acte per a ells, el de la Pleitesia Infantil.

Tant d'afany per forar les 'no falles' sembla que noms tenen un sentit, el d'un comiat i el de celebrar la festivitat de Sant Josep. La resta s realment un 'sense sentit', com el de la persona prxima a l'alcaldia que va ironitzar amb els 'centenars d'infectats' en les 'no festes de la Misericrdia' a les quals va desitjar rpida recuperaci. Per desprs de les 'no festes de la Misericrdia' han continuat produint-se defuncions per COVID en el municipi de Borriana.

De la resta de la programaci, plvora i ms plvora. Tres 'mascletaes' a les 14.00 hores i castell en els emplaaments de les falles, a les 22.00 hores.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana