Burriana: El PP proposa reconixer l'esfor del sector sanitari de Borriana en el Dia de la Dona


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197548_122978/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2021/3/197548_122978/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 01-03-2021
El PP proposa reconixer l'esfor del sector sanitari de Borriana en el Dia de la Dona

El Grup Popular a Borriana ha proposat reconixer al sector sanitari de la localitat en la celebraci del Dia de la Dona Treballadora. El premi, que cada any atorga el consistori, seria un reconeixement per a un sector que, en la seua major part, est conformat per dones. Herois i herones que s'han exposat al contagi, a vegades sense recursos, per a salvar les nostres vides.

Consuelo Suay, regidora del PP a l'Ajuntament de Borriana, ha reivindicat la vlua, lliurament, vocaci i cor amb el qual aquestes professionals han arriscat les seues vides per a plantar cara al coronavirus. A les portes de complir un any del decret d'estat d'alarma a Espanya, s ms que merescut aquest premi que seria, sens dubte, ben acollit entre el collectiu.

La iniciativa que el PP ha presentat via registre a l'Ajuntament de Borriana reconeix una professi que en el cas de la ciutat est integrada per una mplia majoria de dones. El 70% de les plantilles est conformada per dones. Un centenar de professionals, aproximadament, que s'ha convertit en un pilar fonamental de les nostres vides.

De fet, explica Suay, els estudis realitzats a la ciutat eleven a ms de 5.000 els vens de Borriana que han passat la malaltia i han sigut 51 els ciutadans que han mort a conseqncia de la pandmia. En aquest any han sigut molts els sanitaris contagiats per un virus al qual s'han exposat a vegades sense els recursos que hagueren necessitat. No obstant aix, la seua vocaci i lliurament pels altres ha prevalgut per damunt de les seues prpies vides.

Per tot aix, considera el Partit Popular de Borriana que aquest reconeixement de la nostra ciutat al seu treball i esfor est ms que justificat. Per a Suay, seria una bona manera d'agrair tant de lliurament i tanta ajuda a centenars de ciutadans de Borriana que quan ho han requerit han pogut comptar amb l'ajuda i la protecci de sanitaris que hui ens continuen salvant la vida.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana