Burriana: Emergncia Climtica aprova el pla local de prevenci d'incendis forestals de Borriana


 
La Plana al Dia | Burriana | General | 04-03-2021
 

Agricultura, Desenvolupament Rural Emergncia Climtica i Transici Ecolgica ha aprovat 12 plans locals de prevenci d'incendis forestals, entre ells el de la localitat de Borriana. Els altres plans corresponen a Valncia, Algemes, Algimia de Almonacid, Borriana, Calp, Caudiel, Ludiente, la Pobla de Benifass, Todolella, Vallibona, San Miguel de Salinas i Villargordo del Cabriel.

Aquesta dotzena de plans de prevenci avancen i consoliden l'impuls de la Conselleria per aquesta figura de protecci municipal. En el que va d'any, l'Administraci autonmica ha donat llum verda a 40 plans locals: 20 el mes de gener, 18 al febrer i 12 en els quatre primers dies de l'actual mes de mar.

El director general de Prevenci d'Incendis Forestals, Diego Marn, ha assenyalat que l'objectiu de 2021 "s aprovar ms de 180 plans addicionals per a tancar l'exercici amb prop del 70% dels municipis dotats amb aquest element de protecci".

L'agilitat en l'aprovaci dels plans -sol en 2020 es va duplicar la xifra respecte al perode 2007-2019- va acompanyada del suport a l'execuci dels projectes amb una lnia especfica d'ajudes de mig mili d'euros per a afavorir i fomentar el seu desenvolupament.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana