Burriana: Safont s'uneix a la 'no transparncia' de Golf Sant Gregori i evita reclamar el contracte de la urbanitzaci del PAI


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197604_123022/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 05-03-2021
Safont s'uneix a la 'no transparncia' de Golf Sant Gregori i evita reclamar el contracte de la urbanitzaci del PAI

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, s'ha unit a la 'no transparncia de l'empresa promotora del PAI Golf Sant Gregori. Malgrat la insistncia de propietaris i tamb dels tres grups de l'oposici, busca excuses i evita reclamar el contracte de 116 milions d'euros que ha signat Golf Sant Gregori amb l'UTE Durantia-CHM.

En lloc de reclamar-ho, l'alcaldessa diu que "no s clar" que siga un contracte pblic -a pesar que l'obra s pblica, que s'ha hagut de realitzar una licitaci per un procediment reglat i amb publicaci en butllet europeu i tamb a pesar que l'urbanitzador s l'Ajuntament, encara que cedeix a condici a una mercantil-. Safont es parapeta i simplement diu que "es demanar quan siga preceptiu", per no dna dates ni qestions concretes.

De la mateixa manera, encara que reconeix una falta d'informaci als propietaris del PAI, tampoc ha donat cap informaci concreta sobre quan programar una reuni pblica per a informar-los.

Aix, mentre s que es va reunir amb part de l'associaci de propietaris a favor de Golf Sant Gregori, amb Enrique Daud al capdavant, no fa el mateix amb la Plataforma *per la transparncia, que promouen altres propietaris de parcelles en el PAI. Una Plataforma que, malgrat les 'no facilitats' de l'Equip de govern, va aconseguir reunir mig centenar de propietaris en un reuni informativa a la qual ni l'alcaldessa, ni ning del PSOE ni de Comproms -Equip de Govern- va acudir malgrat haver sigut convidats.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana