Burriana: El PSOE obliga a centenars de vens de Borriana a desplaar-se a Vila-real per a poder vacunar-se


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197755_123152/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 04-04-2021
El PSOE obliga a centenars de vens de Borriana a desplaar-se a Vila-real per a poder vacunar-se

La tercera ciutat de la provncia de Castell en nmero de poblaci es veur obligada a desplaar-se fins a la vena Vila-real per a poder vacunar-se contra el coronavirus. Resulta trista que el PSOE obligue centenars de ciutadans menors de 65 anys a mobilitzar-se quan a Borriana existeixen espais esplaiats per a atendre un procediment d'aquestes caracterstiques sense necessitat de collapsar altres municipis.

Consuelo Suay, regidora del PP a l'Ajuntament de Borriana, ha fet una crida a la vocaci ciutadana que PSOE i Comproms, installats en els seus despatxos, han oblidat per complet. Hui no es protegeix la poblaci, es defensa una nmina, i el resultat es tradueix en cstigs per a la ciutat que veu com en situacions extraordinries l'alcaldessa no defensa els drets dels vens sin que es plega a les seues sigles.

En opini de la regidora, s lamentable que l'alcaldessa acate i no plante cara al seu partit per a defensar els drets dels vens als quals suposadament hauria de protegir. A Borriana existeixen pavellons i installacions pbliques amb les condicions adequades per a tindre un pla de vacunaci amb les garanties que exigeix la pandmia.

No obstant aix, el problema s que tenim una alcaldessa que lluny de trepitjar el carrer es tanca en el despatx i espera la nmina a final de mes perqu est de tornada i mitjana. Borriana, lamenta Suay, ha tornat a quedar en un segon pla perqu la mxima dirigent municipal no t gens d'inters a defensar els drets de la poblaci

El resultat es traduir en el trasllat de centenars de vens a Vila-real per a rebre la vacuna que, per fi arriba desprs de mesos d'anuncis i promeses incomplides. Des del PP, continuarem defensant a la ciutadania, enfront de les retallades del PSOE. Exigint els serveis i prestacions que mereix la nostra poblaci i que el PSOE desmantella com ha ocorregut a la platja amb el tancament, l'any passat, del centre de salut del Port.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana