Burriana: El PP reivindica un Arenal que garantisca el desenvolupament i oportunitats per a Borriana


 
La Plana al Dia | Burriana | General | 07-04-2021
 

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha reivindicat a PSOE i Comproms un Arenal que garantisca el desenvolupament i les oportunitats a Borriana. s un patrimoni de tots, una fortalesa singular i un projecte conjunt. s el futur que mereix aquesta ciutat per a liderar el creixement i frenar el drama de la desocupaci.

Juan Fuster, portaveu del PP a l'Ajuntament de Borriana, ha reivindicat el lideratge d'una ciutat que t un talent innat. El futur l'hem de construir entre tots, des de la participaci. Per aquest motiu, ha assenyalat el portaveu del PP, fem una crida a l'alcaldessa perqu done a conixer les lnies bsiques que s'havien de respectar i que amb o sense consens haurien de respectar-se.

A Borriana, amb ms de 2.700 famlies en atur, no ens podem jugar el futur i hem de ser capaos de liderar-lo sense perdre un minut ms. El portaveu del PP considera que l'Arenal s un patrimoni de tots i per aix des de fa ms de tres mesos sollicitem a l'alcaldessa que ens donara a conixer el seu projecte. Aqueixes lnies roges que per a ella sn insalvables i sobre les quals s'ha de potenciar el futur del nostre municipi.

Un projecte que garantisca prosperitat als nostres vens mentrestant, en parallel, es treballa en la posada en marxa d'un Pla de Reactivaci Econmica que dem dijous portarem a ple. Tenim un doble objectiu, injectar liquiditat als qui en aquests moments pateixen per a alar les persianes dels seus negocis i necessiten un bal d'oxigen en forma d'ajudes directes i, d'altra banda, promoure el futur del nostre territori amb projectes ambiciosos que generen oportunitats.

En opini de Fuster, Borriana s l'orgull de tots, un projecte compartit, una suma d'illusions. I, tal com ha declarat el regidor, val la pena lluitar per all que ens uneix i ens fa forts, perqu l'xit d'aquesta ciutat el tracem junts.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana