Burriana: L'atur creix un 7% a Borriana mentre l'alcaldessa s'empra en collocar als seus


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197803_123194/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 16-04-2021
L'atur creix un 7% a Borriana mentre l'alcaldessa s'empra en collocar als seus

L'increment de l'atur que pateix Borriana ha provocat que en l'ltim any prop de 200 famlies hagen perdut el seu treball. Aix es desprn del balan interanual dels registres de l'atur que constata un lesiu augment de la desocupaci que hui afecta a 2.755 famlies a la ciutat.
El regidor del PP en el municipi, Carlos Sol, ha fet una crida a l'alcaldessa per a reclamar accions eficaces que revertisquen aquesta situaci. No podem seguir de braos plegats davant una situaci que demostra la destrucci del teixit productiu a tots els nivells. Sn molts els negocis que han tancat, molts els vens que estan en ERTO (Expedient de Regulaci Temporal d'Ocupaci) i altres punts els que directament s'han anat al carrer.
Un drama que contrasta amb l'afany amb el qual l'alcaldessa s'ha bolcat a collocar als seus. Ho hem vist recentment amb la publicaci en el Butllet Oficial de la Provncia (BOP) de l'adjudicaci de la plaa que ocupava el seu fill i que ara ocupa la filla de la regidora d'Hisenda, Cristina Rius. Desitgem que aquesta mateixa obstinaci i esfor repercutisca positivament sobre la nostra poblaci, perqu efectivament hi ha moltes famlies que s'han quedat sense nmina i les despeses cauen a plom cada mes hi haja o no hi haja nmina amb la qual pagar-los.
Des del Partit Popular de Borriana, ha explicat el regidor del PP, Carlos Sol, aplaudirem qualsevol iniciativa que camine en aquest sentit. Ho hem proposat en l'ltim ple amb un Pla de Reactivaci Econmica que garantisca futur als qui hui ho estan passant malament. Perqu hem perdut un any sense que res s'haja fet per a garantir liquiditat i oportunitats a famlies i negocis, i s necessari reactivar aquest teixit amb inversions que generen ocupaci, rebaixes fiscals que garantisquen liquiditat i plans que creen ocupaci. Tot abans que alimentar les cues de la fam com a PSOE i Comproms provoquen amb el seu absolut aband i desistiment de funcions, ha declarat el regidor del PP.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana