Burriana: Es van oblidar de renegociar el lloguer pel COVID-19 i Borriana ha pagat 70.000 sense utilitzar la Llar Fallera


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197805_123196/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 18-04-2021
Es van oblidar de renegociar el lloguer pel COVID-19 i Borriana ha pagat 70.000  sense utilitzar la Llar Fallera

L'Ajuntament de Borriana no ha renegociat en l'ltim any el lloguer de la Llar Fallera. El resultat, abonar 70.000 euros en un any, el del COVID-19 en el qual no sols no s'ha utilitzat (excepte per a fer test de coronavirus), sin en el que, a ms, la installaci s'ha quedat sense provedor.

L'edil d'hisenda, Cristina *Rius, va reconixer en sessi plenria que l'Ajuntament de Borriana 'no ha renegociat una rebaixa del lloguer" motivada per la crisi del Coronavirus. Una cosa tan senzilla que, almenys han intentat, la majoria dels empresaris que tenen un local llogat, no ha sigut capa d'efectuar-lo el consistori *burrianense.

*Rius va dir que a la fi del 2019 si que va haver-hi una renegociaci perqu "no ens pujaren el preu", per uns mesos ms tard, quan al mar va arribar l'Estat d'Alarma i la paralitzaci de tota activitat ldic-festiva, l'Ajuntament de Borriana ja no va tractar d'aconseguir una paralitzaci temporal o rebaixa dels 70.000 anuals que per pel lloguer.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana