Burriana: El PP de Borriana proposa ampliar a tot l'any l'exempci del pagament de la taxa de terrasses


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197834_123224/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 21-04-2021
El PP de Borriana proposa ampliar a tot l'any l'exempci del pagament de la taxa de terrasses

La iniciativa pretn alleujar les despeses als negocis de restauraci que han vist durament minvats els seus ingressos com a conseqncia de les restriccions
Burriana, 21 d'abril de 2021: El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha proposat ampliar a tot l'exercici 2021 l'exempci del pagament de la taxa de terrasses. La iniciativa, que Carlos Sol, regidor del PP a l'Ajuntament de Borriana, ha plantejat es fonamenta en la necessitat d'alleujar les despeses als negocis de restauraci que han vist durament minvats els seus ingressos a conseqncia de les restriccions imposades pel Covid-19.
Cal assenyalar que la pandmia ha afectat a tots els sectors econmics i el de l'hostaleria i la restauraci t un pes important a Borriana. Per aix, des del minut zero de l'estat d'alarma plantegem establir accions directes, que suposaren un bal d'oxigen per als qui s'estaven asfixiant fruit de restriccions horries i aforaments.
Aix les coses, explica Sol, vam defensar l'exempci d'aquesta taxa que, durant molt de temps, ha estat ms que justificada perqu els negocis sol podien prestar servei per a portar. Amb la relaxaci de les mesures aplicades pel protocol Covid-19 les terrasses tornen a tindre ple s i creiem que l'exempci de la taxa que est previst s'aplique noms per a la meitat de l'exercici 2021 podria ampliar-se a la resta de l'any.
En aquest sentit, considera Sol, la nostra proposta s ferma i esperem que siga ben acollida pels qui governen. Per als negocis que posseeixen terrasses s un alleujament ms per a les crregues que suporten sobre la seua esquena. Una ajuda important que per al consistori no suposa una prdua econmica decisiva.
Aix les coses, confiem que aquesta proposta siga ben acollida per PSOE i Comproms. Tots desitgem veure la recuperaci efectiva del nostre teixit productiu i ser capaos de frenar la destrucci dels negocis. I per a aconseguir-ho s fonamental que siguem capaos d'aplicar beneficis fiscals que eviten que moltes persianes es tanquen definitivament.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana