Burriana: Borriana segueix sense activar els bons per al comer que el PP reclama des de fa un any


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197856_123243/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 27-04-2021
Borriana segueix sense activar els bons per al comer que el PP reclama des de fa un any

La infinitat de propostes i accions dirigides a rescatar al comer de Borriana que el PP ha posat sobre la taula en l'ltim any de pandmia segueixen sense ser suficients per a un PSOE que, de la m de Comproms, segueix hui sense activar els bons del comer que altres localitats ja han posat en marxa.
Municipis com Alcal de Xivert o Onda ja han activat accions en aquest sentit mentre a Borriana PSOE i Comproms s'han passat l'any tancats en els seus despatxos, comenta Mara Jos Fortea, regidora del PP a l'Ajuntament de Borriana.
La proposta del PP es va llanar en 2020 i el PSOE ens va negar aquesta possibilitat. Ara sembla que ja poden implementar-la, per segueixen sense fer-ho perqu esperen que el Consell llance la seua prpia campanya. Aquesta decisi, explica Fortea, est martiritzant al nostre teixit productiu. Ells, els que cada dia amb esfor i molt sacrifici alcen la persiana del seu negoci sn els que estan patint en les seues prpies carns la falta d'auxili per part de l'administraci ms prxima: l'ajuntament.
No obstant aix, s evident que si els qui governen el municipi el fan tancats en els seus despatxos i apoltronats en les seues butaques, poc o res poden experimentar la falta d'oxigen amb la qual cada dia s'asfixia als nostres comeros.
En aquest sentit, des del Partit Popular de Borriana tornem a fer una crida als qui administren els fons de la nostra ciutat per a visualitzar l'urgent i actuar immediatament, abans que siga massa vesprada. No podem seguir de braos plegats mentre veiem com a poc a poc es destrueix el nostre teixit productiu i s'empobreix la nostra ciutat. Borriana s sinnim de talent, d'emprenedoria i d'ambici. Som una ciutat lluitadora i capa d'aconseguir qualsevol objectiu, per difcil que es presente. Noms fa falta tindre la convicci que permeta liderar la recuperaci abans que siga massa vesprada, ha manifestat Fortea.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana