Burriana: L'Ajuntament de Burriana pateix un atac de hackers


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197867_123253/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 29-04-2021
L'Ajuntament de Burriana pateix un atac de hackers

Hackers no identificats han accedit al sistema de l'Ajuntament de Borriana i, segons les informacions que ha tingut aquest diari, haurien robat informació del consistori burrianense.

L'equip de govern que presideix Maria Josep Safont ha ocultat fins hui aquest incident i això a pesar que el succés va tindre lloc fa un parell de setmanes

L'alcaldessa no ha donat cap informació sobre aquest tema, ni tan sols esmentar-ho, a la resta de partits de l'oposició i això a pesar que s'ha fet un canvi generalitzat de contrasenya dels correus electrònics corporatius de l'Ajuntament de Borriana.

Aquest canvi es va realitzar fa aproximadament setmana i mitja i va incloure també als regidors tant de l'Equip de Govern com de l'oposició. No obstant això, segons les informacions al fet que ha tingut accés Laplanaaldia, simplement se'ls va comunicar un canvi de contrasenya, sense al·ludir cap motiu, ni tampoc que s'haguera produït algun incident. La sorpresa ha arribat després en conéixer els reals motius pels quals es va dur a terme tal actuació.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana