Burriana: Mara Jess Sanchis deixa Ciutadans i es va al Grup Mixt


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197890_123274/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 07-05-2021
Mara Jess Sanchis deixa Ciutadans i es va al Grup Mixt

Ciutadans s'ha quedat sense representaci a l'Ajuntament de Borriana. El seu nica regidor i portaveu, ha presentat la dimissi com a militant de la formaci 'taronja' i el pas al Grup Mixt a l'Ajuntament.

Les divergncies amb l'actual direcci nacional han portat a Sanchis a fer aquest pas. Es tracta d'una renncia com a militant que no ha realitzat sola, ja que es venen produint al llarg del dia de hui diverses accions similars tant a nivell autonmic com provincial.

Sanchis ha explicat: "Ciutadans era un projecte que despertava illusi a Borriana. Per aix, vaig decidir fer un pas al capdavant en poltica. Tinc la meua vida resolta amb una plaa fixa en el servei pblic i mai he tingut una motivaci econmica per a entrar en poltica. Aquelles eleccions del 2015 van ser el moment dels valents i de la societat civil en el seu conjunt per a fer un pas avant.

Amb molta faena i tenacitat aconseguim entrar a l'Ajuntament en 2015 quan la marca de Ciutadans no era tan coneguda com hui dia. Quin gran moment i quin luxe ha sigut poder viure-ho des de la primera lnia!

Durant aqueixa legislatura en el Consistori vam proposar i arribem a acords en molts temes importants per al municipi. Tamb vam donar estabilitat i sensatesa a Borriana. Les expectatives que tenem per a l'actual legislatura eren realment bones, fins que van arribar les males decisions de Jess Gimeno i la seua ara coordinadora, Cristina Fernndez, en el seu afany per apartar-me i per collocar afins en la candidatura de Borriana.

Llavors no es van eixir amb la seua, per vam haver de carregar amb una campanya convulsa, polmica i de desprestigi generada des de fora de Borriana. Amb tot en contra, aconseguim retindre un regidor a l'Ajuntament, per es van veure truncades totes les expectatives que tenem de creixement i expansi d'un projecte tan necessari com ho era el Ciutadans d'Albert Rivera.

Vull agrair totes les mostres d'afecte que he rebut en privat, per por de represlies, per part d'afiliats, voluntaris i crrecs durant els mesos que he patit la pressi de l'entorn de la senyora Fernndez.

En tot aquest temps jo no he canviat un pex. Per si el partit que est irrecognoscible a nivell nacional per les males decisions com la moci de censura de Mrcia i els seus pactes amb el *Sanchismo, sumat als seus mals resultats electorals de l'ltim any, sense provocar per aix en la direcci ni una sola dimissi, per, pitjor s la situaci que travessa el partit a nivell autonmic, amb falta de transparncia, decisions dictatorials i canvis d'assessors sense explicacions a afiliats ni crrecs pblics.

He estat allargant la decisi d'abandonar Ciutadans amb l'esperana que la direcci nacional s'adonara que amb aquest rumb i aquestes persones noms anem a la irrellevncia i l'extinci, per la pacincia t un lmit, i els mals resultats de Madrid, sense que ning assumisca cap responsabilitat, m'han portat a prendre la decisi de deixar Ciutadans.

A partir de hui, defensar amb total llibertat i sense amenaces el projecte d'un pas de lliures i iguals pel qual em vaig afiliar i vaig fer un pas avant en la poltica. La meua acta no servir als interessos d'unes persones que tant de mal han causat al projecte de Ciutadans.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana