Burriana: Vox aconsegueix que Borriana reclame a la Generalitat les inversions que deu per al Port


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197915_123298/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2021/5/197915_123298/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 10-05-2021
Vox aconsegueix que Borriana reclame a la Generalitat les inversions que deu per al Port

La formaci VOX va aconseguir en l'ltim ple que la corporaci municipal assumira com a prpia, i per tant com a Declaraci Institucional, la moci que va presentar per a reclamar a la Generalitat Valenciana les inversions que deu per al Port. Es tracta d'inversions que per llei ha de realitzar la instituci autonmica en funci dels ingressos que obt anualment de les diferents explotacions econmiques de port (llotja, @varadero, ports esportius, festivals...), per que, no obstant aix, no ha realitzat, o les ha fetes en una quantitat econmica molt inferior a l'estipulat per llei.

Un dels aspectes que ms han patit aquesta falta d'inversions s el dic de Llevant, una escullera tancada al trnsit de persones pels riscos que presenta per a la seguretat dels vianants.

Amb la moci de Vox, aprovada com a moci institucional, es reconeix la necessitat "i urgncia" d'aquestes inversions. Per aix, s'exigeix que es redacten com ms prompte millor els projectes necessaris per a intervindre i es liciten les obres.

En la mateixa moci, tamb es demanava reclamar al Govern d'Espanya una actuaci urgent en la costa a l'altura de la Serratella, danyada per efecte de l'erosi provocada pel propi port.

Amb la finalitat de quantificar quant s'ha invertit i quant s'havia d'haver invertit, es reclama tamb a la Generalitat les dades de facturaci del port en l'ltima dcada i els imports de les inversions en manteniment.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana