Burriana: Programen l'homenatge a Pepet per a setembre


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197916_123299/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 10-05-2021
Programen l'homenatge a Pepet per a setembre

L'Ajuntament de Borriana ha reprs l'organitzaci de l'acte de nomenament de fill predilecte de la ciutat a Jos Pascual Ibez Pepet, desprs de ms d'un any, en el qual la pandmia ocasionada per la Covid-19 va provocar la suspensi i paralitzaci d'actes i va limitar l'aforament i l'accs als espais pblics. La nova data se situar en la segona meitat del mes de setembre, s a dir, just desprs de les festes patronals en honor a la *Mare de *Du de la Misericrdia.

A pesar que la *Federaci de *Falles treballa perqu Borriana celebre les falles ajornades el mes vinent de juliol -i a pesar que la proposta de la Conselleria de Sanitat s a partir de setembre-, l'Ajuntament retardar l'homenatge a Pepet fins al cap de l'estiu.

El motiu, que el procs de vacunaci de la ciutadania va ms lent del que inicialment havia previst el Govern Central i la immunitat de ramat no arribar fins a la segona meitat d'agost -ha dit el President del Govern-,.

L'equip de govern t la intenci que l'homenatge al mestre faller com a Fill Predilecte no siga exclusiu -tal com ha ocorregut en actes similars fins hui-, sin que vol *rendier homenatge al crtic *Quino Puig -a pesar que ja el va rebre al mar de 2019-, tristament mort a principis d'enguany.

Com es recordar, a principis del passat any 2020, el govern municipal va proposar a tots els membres de la corporaci el nomenament com a Fill Predilecte de la Ciutat de l'artista faller *burrianense Jos Pascual Ibez, Pepet, referent indiscutible en el mn de les falles pel seu enginy, ironia i atreviment, amb el disseny i la construcci de falles amb molt de risc per sempre amb un equilibri encertat. La sollicitud va ser signada per la totalitat de membres que formen la corporaci municipal, regidors i regidores de tots els grups poltics.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana