Burriana: El PP de Borriana reivindica el potencial de les platges que el PSOE ha abandonat en 6 anys


 
La Plana al Dia | Burriana | General | 10-05-2021
 

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha reivindicat el potencial de les platges de la ciutat que el PSOE ha abandonat en aquests ltims sis anys. Borriana sempre ha ostentat un lideratge comercial i econmic que ha de recuperar, com tamb posar en valor el patrimoni natural que hui, desprs de sis anys de govern socialista, est abandonat.

Des del Partit Popular de Borriana, Carlos Sol, ha posat en valor els recursos naturals d'una ciutat que t una costa nica, platges mplies i arenoses, com la de l'Arenal, i altres singulars i niques com les de Les Terrrasses i La Serratella. Totes mereixen el mxim suport i inversi, i requereixen el mxim esfor per part d'un govern municipal que ha gestionat la ciutat d'esquena a la costa.

Una circumstncia que ha derivat en una degradaci evident que Borriana no mereix. En aquest sentit, ha assenyalat el regidor del PP a la ciutat, s necessari un projecte de futur per a posar en valor les fortaleses de Borriana. I les platges sn, sense cap dubte, un atractiu ms d'aquesta gran ciutat que mereixen, com cada any, estar adequades, adaptades i amb la conservaci oportuna per a gaudir-les.

Des de 2015, el PP reclama a PSOE i Comproms, soci del pacte de nmines que governa la ciutat, la capacitat per a exigir al Govern d'Espanya la inversi que mereix la ciutat. Durant anys hem estat exigint a l'alcaldessa que es mobilitze per a aconseguir que Borriana deixe de ser un projecte que el PSOE emmagatzema en el calaix per a passar a ser el projecte ms prioritari de la cartera d'inversions previstes per a la provncia. No obstant aix, s evident que ni l'alcaldessa ha tingut gens d'inters a lluitar pel que la ciutat mereix ni des del Govern de Pedro Snchez s'ha mogut un sol dit per a incorporar a Borriana en el llistat d'inversions

pendents. Una suma de menyspreus que ha portat a les nostres costes a presentar, en alguns punts, un estat de degradaci alarmant.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana