Burriana: Cada cm de terra dels vials de golf Sant Gregori val 350.000


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197941_123323/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 13-05-2021
Cada cm de terra dels vials de golf Sant Gregori val 350.000

Cada centmetre de terra que s'ha de moure i reposar en els vials del pas golf Sant Gregori suposa un cost de 350.000 . Es tracta d'un muntant econmic prou important com perqu es controle de manera exhaustiva i fefaent tant la retirada de la terra actual com la quantitat d'aportacions de pedra que s'han de realitzar per a garantir l'obra i que est s'ajuste al projecte licitat.

s per aix que des de *vox es va demanar a l'alcaldessa que es vaig contractar un servei de dron que siga capa de realitzar aquest seguiment topogrfic per a conixer en tot moment tant els rebaixes que es realitzen com les aportacions.

Es tracta d'un servei que s'ha emprat ja en altres obres i que podria tindre un cost d'entre 70.000 i 80.000 . Es tracta d'una quantitat important per insignificant no sols amb el volum de l'obra a realitzar en golf Sant Gregori sin que s la tercera part del que suposa un centmetre d'obra.

La xifra del cost de cada centmetre d'altura de moviments de terra a realitzar en els vials de golf Sant Gregori ix del clcul de l'1.360.000 m que tindr el PAI i d'aqu ve que una xicoteta variaci imperceptible per a l'ull hum com la d'un centmetre supose una gran quantitat econmica i la importncia de realitzar un control millimtric de l'obra

Malgrat el contundent de les xifres l'alcaldessa de Borriana Mara Josep Safont, no va mostrar gens d'inters a dur a terme aquesta contractaci pel b de les futures infraestructures urbanstiques de Borriana, i aix malgrat reconixer que el tcnic encarregat de certificar l'obra est pagat per l'empresa urbanitzadora "per seguint el criteri de l'Ajuntament", va dir.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana