Burriana: Borriana tanca abril amb 100 famlies ms en atur


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197950_123330/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 14-05-2021
Borriana tanca abril amb 100 famlies ms en atur

Borriana ha tancat el mes d'abril amb prop de 100 famlies ms en atur que mantenen la tendncia a l'ala en matria de destrucci d'ocupaci. s una trista notcia que ve a sumar-se a les de l'ltim any, en les quals la nostra ciutat ha encadenat una evoluci a l'ala en el nombre d'aturats que requereixen d'una acci de xoc que pose fre a aquesta sagnia laboral.
Aix ho ha considerat el portaveu del PP a Borriana, Juan Fuster, qui ha reivindicat el poder d'una ciutat que va ser lder comercial i ha de tornar a ser-ho. Els 2.847 vens en atur, quasi un centenar ms que els registrats al mar, mereixen oportunitats i futur. I per a aconseguir-ho noms s necessari convicci, esfor i comproms perqu el talent i l'emprenedoria sn innats a la nostra identitat.
Aix les coses, el portaveu del PP torna a posar el focus sobre un ajuntament que, governat per PSOE i Comproms, podria fer molts ms esforos per a evitar el tancament indiscriminat d'establiments al qual ens hem enfrontat sense pla i sense estratgia de xoc.
Des del Partit Popular de Borriana, hem tendit la m des del minut zero per a crear una taula de treball que permeta frenar tanta destrucci. Perqu si hi ha diners, i n'hi ha tal com ho han demostrat els 3,9 milions d'euros recaptats de ms a la ciutadania en 2020, s precisament per a ajudar al nostre teixit productiu i evitar la seua fallida.
Nosaltres continuarem posant el focus en els qui realment el mereixen. I no sn els poltics. Sn els autnoms, els empresaris, les famlies, les pimes i micropimes que ens han garantit servei i benestar en poques prsperes i tamb en les crisis ms agudes. I per aix, continuarem apostant per la seua recuperaci, amb plans d'ajudes, amb subvencions, amb bons comercials i amb qualsevol mena d'acci que els ajude a seguir avant per a evitar el seu tancament.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana