Burriana: Adeu Arenal: Safont reconeix que ho ha perdut


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197962_123341/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 16-05-2021
Adeu Arenal: Safont reconeix que ho ha perdut

Borriana ha perdut 16.600 metres quadrats d'Arenal, del tan anomenat 'Arenal del Poble'. L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont no va tindre ms remei que reconixer-ho desprs de les preguntes del portaveu del PP, Juan Fuster, en l'ltima sessi plenria.

Fins ara Safont havia mantingut una postura de negar que l'Arenal s'havia perdut, per desprs de ms de dos anys en aquesta postura i la garrotada de la justcia, l'alcaldessa no ha tingut ms remei que reconixer-ho.

Aix s, Safont va tractar de mitigar la prdua desprs de les preguntes del PP i va acabar dient que de totes maneres "l'Arenal mai ha sigut de Borriana", una afirmaci paradoxal perqu ella mateixa va defensar que els 16.6000 metres quadrats que han deixat de ser pblics s que eren d's municipal i venal i que Borriana havia construt installacions en els accessos i que, per tant, havien de pertnyer a l'Ajuntament.

Cal recordar que l'equip de govern -amb l'alcaldessa i l'edil d'hisenda al capdavant, per amb el vistiplau de la resta de regidors i socis de govern- va decidir no defensar els interessos de Burrina i no acudir a la subhasta. Els terrenys van eixir per menys de mig mili d'euros i els tcnics municipals els van valorar per ms del doble. Aix va ser com a la subhasta noms va ser una empresa que es va emportar els terrenys amb la licitaci oferida.

Va ser en aqueix moment, quan ja s'havien adjudicat els terrenys, quan -sense reconixer-lo- l'alcaldessa va despertar, va veure el desastre i va tractar de recrrer als tribunals per a guanyar el que havia deixat escapar en la subhasta i per no reclamar al Ministeri en el seu moment.

Els tribunals han parlat. Els tribunals no li han donat la ra a *Safont i Borriana ha perdut 16.600 metres quadrats de l'Arenal.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana