Burriana: Burriana vendr 'fum' en la Fira de Turisme de la setmana vinent


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197964_123344/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 16-05-2021
Burriana vendr 'fum' en la Fira de Turisme de la setmana vinent

Burriana acudir un any ms a Fitur, una fira de turisme que se celebrar la setmana vinent. Per en aquesta ocasi Borriana vendr, sobretot, el popularment conegut 'fum'.

I s que l'Equip de Govern enviar una delegaci a Madrid a vendre la "Borriana histrica, medieval i modernista", uns aspectes per als quals l'Ajuntament de Borriana ve invertint 0 euros. De fet, una part important d'aquest patrimoni havia d'afectar el Museu de la Taronja, per el Museu encara continua tancat.

I, respecte al Barri antic, tota la preocupaci de l'Equip de Govern per embellir aquesta zona histrica de la poblaci queda limitada a un mxim de 25.000 euros per a aquest 2021. s la quantitat econmica que des de Patrimoni s'ha estimat per a ajudar a embellir les faanes. Per no 25.000 euros per habitatge, sin en total.

Es tracta d'una quantitat irrisria i aix ho va denunciar el portaveu de Vox, Juan Cans, qui ja va apuntar en un ple que amb aquesta quantitat noms anava a donar per a pagar el lloguer d'uns quantes bastides, per res ms.

Un altre exemple del descuit pel que es va a 'vendre' a Madrid, s l'estat del Campanar o la recentment descoberta part de la torre que tancava Borriana. Una excavaci que va servir per a tornar a traure a la llum una fonamentaci que hui, diversos mesos desprs, segueix tal com es va quedar, a l'aire lliure i noms protegida per algunes tanques.

D'altra banda, Borriana vendr 'platges segures', per la veritat s que noms hi ha dues platges amb Bandera Blava i molts problemes per a banyar-se tant en la zona dels Terrasses com en les de la Serratella, totes dues sense cap mena de vigilncia.

A ms, el lema de 'platges segures' tamb bvia que el passat estiu es va haver de tancar durant diversos dies la platja de la Malva-rosa a conseqncia que les anlisis van detectar restes fecals en la mar. I no s'ha realitzant cap obra hidrulica per a impedir que les aiges residuals continuen arribant a la mar.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana