Burriana: Ironitzen amb l'engany de l'alcaldessa a la Plataforma per la Transparncia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197976_123356/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 17-05-2021
Ironitzen amb l'engany de l'alcaldessa a la Plataforma per la Transparncia

La Plataforma per la Transparncia, que aglutina a un bon nombre de propietaris de terrenys afectats pel PAI Golf Sant Gregori, ha ironitzat aquest dilluns amb l'ltim engany de l'alcaldessa, Maria Josep Safont cap a ells.

I s que l'alcaldessa es ve negant a rebre'ls des de l'ltim trimestre del passat any i tamb ha obviat contestar-los la cessi d'algun local perqu pogueren realitzar una reuni informativa.

Encara amb tot, el presentar-se de manera reivindicativa en el ple de l'abril passat els va valdre per a parlar cara a cara amb l'alcaldessa. Safont els va prometre reunir-se i l'endem van rebre la trucada telefnica del primer tinent d'alcalde, Vicent Aparisi, en el mateix sentit. I pocs dies desprs tamb Vicent Granel els va dir que acudiria a la reuni.

La veritat, que la reuni no va arribar. que van convocar una altra reuni informativa amb propietaris de parcelles de Golf Sant Gregori i a ultimssima hora van excusar la seua assistncia.

Dos dies ms tard, amb motiu del ple ordinari de maig, l'alcaldessa va dir en la sessi ordinria que "*ASNADE no s qui s, per la setmana vinent em reunir amb uns propietaris i els seus representants". La veritat, que hui dia ni s'ha produt la reuni ni han rebut cap trucada telefnica per a convocar-los.

No hi ha dubte que l'"ajuntament de cristall" de *Safont ha de ser opac i de Climalit.

s per aix que la Plataforma hui ha ironitzat com si a l'alcaldessa li haguera succet alguna cosa: "On est Mara Jos Safont?; Ha desaparegut l'alcaldessa de Burriana?; L'han segrestada?; Est malalta en algun hospital?

La resposta -encara que no fa falta- s NO. De fet aquesta vesprada s ha aparegut per a 'fer-se la foto' al costat de les comissions falleres per a dir que les falles se celebraran del 8 al 12 d'octubre.

El text irnic de la Plataforma ES POT LLEGIR AC.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana