Burriana: El PP invita a PSOE i Comproms a eixir del despatx per a lluitar contra els mosquits


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198108_123464/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 09-06-2021
El PP invita a PSOE i Comproms a eixir del despatx per a lluitar contra els mosquits

El Partit Popular de Borriana ha fet una crida a PSOE i Comproms perqu isquen del despatx i lluiten contra els mosquits que estan generant ja problemes entre la ciutadania.
Consuelo Suay, regidora del PP a l'Ajuntament de Borriana, ha convidat a tots dos partits a eixir de l'ajuntament i trepitjar el carrer perqu per a ser tils a la ciutat s necessari conixer els problemes dels vens. I tancats en el consistori aqueixa realitat no existeix.
La problemtica dels mosquits no s nova. Cada any patim l'atac virulent d'aquest insecte que, des que governen PSOE i Comproms, sembla que ja no s tan greu. No obstant aix, la realitat s ben diferent. Sn molts els ciutadans que ja han denunciat la proliferaci d'aquest dpter que any rere any refora la seua presncia i s'immunitza als tractaments.
Lamentablement, les picades no es mitiguen, sin que s'aguditzen, i les reaccions cutnies cada vegada sn ms greus i requereixen d'una acci coordinada, efectiva i directa que evite que la plaga es multiplique.
Des del PP, assenyala Consuelo Suay, recordem al PSOE quines eren les seues propostes quan des de l'oposici assegurava que atallaria aquesta problemtica amb fumigacions aries. Els mosquits hui continuen atacant a la ciutadania i generant vertaders problemes. No obstant aix, els vols que l'actual regidor Vicent Aparisi reclamava de manera peridica no s'han passejat ni una sola vegada per Borriana des que el PSOE i Comproms governen.
Per al Partit Popular l'important s que s'actue amb totes les eines que es dispose per a poder ser efectius. I si els tractaments terrestres no ho sn, els demanem als qui governen que trepitgen el carrer i busquen alternatives perqu Borriana no mereix passar un altre estiu sotmesa a les picades d'un insecte que ha de ser contingut amb poltiques eficaces, no amb propaganda i autobombo.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana