Burriana: Safont autoritza girar a cobrament 1,6 milions d'euros de Sant Gregori amb els informes en contra dels funcionaris municipals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198140_123492/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 12-06-2021
Safont autoritza girar a cobrament 1,6 milions d'euros de Sant Gregori amb els informes en contra dels funcionaris municipals

L'alcaldessa de Borriana s'ha saltat als tcnics municipals de major rang per a assumir l'informe d'un advocat extern -que ja va autoritzar contra el criteri dels tcnics altres informes- i autoritzar Golf Sant Gregori a girar a cobrament les quotes 2 i 3 per un import de 850.000 i 650.000 euros respectivament.

D'aquesta manera, i a pesar que novament el tcnic municipal havia acudit a peu d'obra a comprovar l'estat d'execuci i veure que la vegetaci de la zona suposadament esbrossada arriba a una altura de 1,7 metres, l'alcaldessa ha seguit el criteri que va exposar l'edil d'urbanisme en el ple de "no tinc cap indici que em faa dubtar de la veracitat dels informes que presenta l'empresa" i ha autoritzat l'empresa per a passar a cobrament aquestes dues quotes.

Pel que sembla, tant per a Safont com per a Arnandis, l'acumular ja almenys una vintena d'informes en contra provinents de tots els estaments de l'Ajuntament de Borriana -Secretaria, Intervenci, Urbanisme, Tresoreria...- i signats per funcionaris de carrera, no mereixen el mnim dubte sobre els informes de part -pagats per la prpia empresa- que ha vingut aportant la mercantil.

La immensa majoria dels vens que acudeixen al PAI els diumenges per a veure l'estat de les obres mostren la seua sorpresa pel 'no avan' dels treballs. Segur que no hauran vist tampoc els 9.500 metres quadrats de canonada de degoteig que diuen que ja hi ha en Golf Sant Gregori i tamb segur que encara veuen molts enderrocs d'habitatges derrocats fa ja quasi dos anys i barrejats amb trossos de fibrociment trossejat. De la mateixa manera, la Muntanyeta de Sant Antoni de Golf Sant Gregori segueix sense divissar-se.

Noms aquesta setmana ha comenat a moure's terra del jaciment de Sant Gregori fins a l'entorn de l'ermita (capalera del camp de golf), per en uns nivells d'execuci ms que alentida.

Ni Safont ni tampoc Arnandis dubten tampoc de l'execuci de les obres i, no obstant aix, s objectiu, que no s'est complint el programa previst per l'empresa i els retards sn ms que notables.

Sembla que per a l'alcaldessa i el regidor d'urbanisme, els informes que redacten els funcionaris municipals sobre Sant Gregori sn fulles en blanc. Noms aix es poden entendre les ordres que remeten als tcnics de manera taxativa i urgent perqu l'alcaldessa ferma l'autoritzaci de passar a cobrament mili i mig d'euros sense el vistiplau dels funcionaris de carrera.

Com diuen alguns propietaris de terrenys del PAI...Sembla que el tan esbombat mscul s'ha quedat en os pelat amb l'era COVID i ara o se li administra aliment per via intravenosa o corre seris risc de morir.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana