Burriana: El PP exigeix a l'alcaldessa que explique per qu ha convertit Sant Gregori en un polvor


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198144_123498/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 13-06-2021
El PP exigeix a l'alcaldessa que explique per qu ha convertit Sant Gregori en un polvor

El Partit Popular de Borriana ha fet una crida a l'alcaldessa socialista de la localitat perqu explique de manera pblica a la ciutadania per qu ha convertit el desenvolupament de Sant Gregori en un polvor. Informes en contra de legalitat per part dels tcnics, dos empleats municipals recusats, quotes per valor de 1,6 milions d'euros que no compten amb el vistiplau de l'rea tcnica del consistori i informes externs ad hoc han portat a una situaci excepcional la urbanitzaci d'aquest sector del nostre municipi que havia de ser sinnim de futur i que lamentablement hui s el millor exemple del caos.

L'any 2018 el Partit Popular va votar en contra de la devoluci de la condici d'agent urbanitzador i de l'acord transaccional sobre aquest sector que hui condemna al consistori i qestiona les decisions personals preses per l'alcaldessa. Tal com informen fonts del PP de Borriana, mai s'ha tingut en compte l'opini dels tcnics i per aix s'han buscat empreses externes que emeteren informes a la carta. El resultat hui s que als vens se'ls vol cobrar una suma de 1,6 milions d'euros amb unes quotes que els tcnics municipals no autoritzen perqu valoren en poc ms de 600.000 euros les despeses.

I en aquest escenari, expliquen des del PP de Borriana, hi ha propietaris que qestionen les decisions preses, vens que consideren que no se'ls ha escoltat i altres afectats que creuen que directament se'ls est ocultant informaci crucial en el desenvolupament del sector. Tot aix ha propiciat que la urbanitzaci de Sant Gregori, la que vam promoure durant la nostra etapa de govern amb l'objectiu d'oferir futur i oportunitats a la nostra ciutat i planificar un desenvolupament hum, equilibrat i sostenible per a posar en valor el nostre patrimoni, es trobe hui estancada, qestionada i atacada per informes que titllen d'illegal els passos donats per PSOE i Comproms.

Des del Partit Popular continuarem defensant els interessos de Borriana sempre amb la llei com a principi. I creiem que s possible el desenvolupament d'aquest sector singular de la m dels propietaris i amb el compliment dels criteris tcnics establits per llei. Perqu si no actuem d'aqueixa manera acabarem bloquejant la urbanitzaci d'un patrimoni que s sinnim de prosperitat per a la ciutat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana