Burriana: Aparisi torna a 'castigar' vens i usuaris de la Serratella amb obres a l'estiu


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198215_123564/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-06-2021
Aparisi torna a 'castigar' vens i usuaris de la Serratella amb obres a l'estiu

No se sap molt b si s casualitat o la necessitat que els vens vegen que l'Ajuntament fa alguna cosa. Per les conseqncies sn molsties i problemes de circulaci. Ja va ocrrer l'estiu passat quan durant quasi dos mesos es va obrir en canal el tram inicial del *Cam La Serratella -fins a la depuradora- per a substituir els conductes de les aiges residuals.

I enguany ocorrer el mateix. L'Ajuntament ha licitat les obres d'asfaltat del cam Serratella -aquell que acumula ms de 50 grans sots i s motiu de queixa des de fa almenys tres anys-.

L'edil de via pblica i tinenta d'alcalde i responsable dels poblats martims, Vicent Aparisi, ja ha anunciat que el cam Serratella "ser el primer que es vaja a asfaltar". Just en els mesos de major afluncia de visitants i d'usuaris en aquest cam s quan, de nou, l'Ajuntament escometr una obra que necessita actuaci, per que porta anys sense executar-se.

Per el crear molsties no s nou. Hi ha una altra zona, l'entrada a Borriana des de Nules, per davant del centre de Salut Borriana I, que ja porta un parell de mesos d'obres. Desprs de molts dies de molsties, l'obra est a punt de finalitzar i just quan els escolars estan a punt d'acabar classes i, per tant, quan el nucli urb de Borriana perdr una gran quantitat de poblaci perqu els vens es traslladen a la seua segona residncia.

Les obres molesten, per no els 12 mesos de l'any per igual i sembla que l'Ajuntament de Borriana t punteria, per per a triar el moment en el qual molesta ms.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana