Burriana: Segueix el degoteig de fugida de mquines de Sant Gregori


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198219_123567/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 21-06-2021
Segueix el degoteig de fugida de mquines de Sant Gregori

La urbanitzaci de Golf Sant Gregori sembla que es replega. Aix almenys es definiria en termes bllics a la retirada d'efectius del front. Aix s, la ja quasi habitual visita dels dilluns dels responsables/representants de la urbanitzadora a l'Ajuntament, s ha tingut lloc, i a primera hora del mat.

I aix s el que est ocorrent en Golf Sant Gregori. La setmana passada ja van marxar dos camions, una pala i altres tres mquines van romandre parades des del dimecres. A ms, tamb es va reduir de manera gradual i constant el nombre de persones que treballaven en el jaciment arqueolgic.

Aquest degoteig de reducci d'efectius ha continuat aquest dilluns. A primera hora del mat ha marxat una altra mquina, la de majors dimensions de quantes han treballat en el PAI. Es tracta d'una encarregada d'anar demolint habitatges i amuntegant els enderrocs. A ltima hora de la vesprada del divendres es va aparcar en la zona qualificada com a 'base' i aquest dilluns, a primera hora, ha acudit la gndola que l'ha carregada i se l'ha emportada de Golf Sant Gregori.

De la mateixa manera, tamb ha tornat a reduir-se el personal que treballa a peu d'obra. I tot aix ocorre a un mes que l'urbanitzador es reunisca amb un grup de propietaris del PAI i quan est a punt de registrar-se noves denncies en el jutjat contra les actuacions administratives que s'estan duent a terme des de l'Ajuntament de Borriana.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana