Burriana: Contrariats i cadascun pel seu lloc


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198360_123688/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/7/198360_123688/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 21-07-2021
Contrariats i cadascun pel seu lloc

No va anar b. La reuni convocada fa un mes pel cap visible de la Urbanitzadora Golf Sant Gregori amb el selecte grup de la directiva de l'Associaci de Propietaris a favor de Golf Sant Gregori -en teoria els ms afins al PAI- no va tranquillitzar els nims.

Ms aviat va ser tot el contrari. Els propietaris van eixir de la reuni contrariats i amb el convenciment que els seus temors es complien: No hi ha mscul. "Si la gent no paga, no es pot fer el PAI", van escoltar del representant de la urbanitzadora. Tants dubtes hi ha sobre el futur immediat del PAI, que la reuni, lluny de ser un cam de roses, es va allargar durant ms de dues hores i, en finalitzar, els propietaris ni van compartir riures o bromes a la porta, sin tot el contrari, van intercanviar opinions en la mateixa porta de l'oficina en la qual havien estat reunits.

Desprs d'uns minuts parlant a la porta, van anar a buscar els seus respectius vehicles i va anar en aqueix moment quan el representant de la urbanitzadora va eixir i es va dirigir a pujar al cotxe que ja li esperava, per sense intercanviar cap salutaci en la mateixa via pblica.

Per si aix no fora suficient, mentre uns abandonaven el lloc, ja amb cotxe i parlant per telfon, una altra part del grup de propietaris van continuar intercanviant les seues negatives opinions sobre el que havien sentit en una reuni que va comenar amb ms de mitja hora de retard, que es va prolongar durant ms de dues hores i mitja i sense la presncia del qual fins a gener era el Director General de la mercantil i m dreta de l'urbanitzador -i tamb el que li acompanya a les habituals reunions de tots els dilluns a l'Ajuntament de Borriana, inclosa la que van mantindre amb els representants de ASNADE-. En definitiva, l'aussncia d'una pea molt important en Golf Sant Gregori.

En definitiva, una reuni en la qual el tractat no va justificar la citaci a un mes vista i sense una dels dues veus autoritzades del PAI ni tampoc la presncia de l'administrador. Una reuni que ms aviat va semblar improvisada, a manera d'excusa i molt probablement amb el contingut canviat en les 48 hores anteriors a la cita. Una reuni que va incrementar els dubtes entre la mitja dotzena de presents.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana