Burriana: El Director General va evitar entrar en la reuni amb els propietaris de terrenys de Golf Sant Gregori


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198369_123696/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/7/198369_123696/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/7/198369_123696/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/7/198369_123696/4_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/7/198369_123696/5_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/7/198369_123696/6_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/7/198369_123696/7_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 22-07-2021
El Director General va evitar entrar en la reuni amb els propietaris de terrenys de Golf Sant Gregori

El Director General de Golf Sant Gregori, l'home amb una mplia experincia en la direcci d'obres tan importants com l'Aeroport de Castell o el centre comercial Estepark, va evitar aquest dimarts entrar a la reuni amb els propietaris a favor del PAI Golf Sant Gregori i aix, malgrat estar en la mateixa oficina en la qual tenia lloc la reuni.

Sembla que tot va ser orquestrat pel representant de la urbanitzadora i un altre dels assistents a la reuni. I s que els propietaris van quedar en les proximitats de les oficines de Highend, per es van desplaar fins a un lloc prxim, per sense visi amb la porta d'accs a les oficines i aix va permetre al Director General abandonar *Higend sense ser vist per ells i tornar quan ja estaven dins de la reuni.

A les 11.56 hores, el director General va abandonar Highend en direcci al seu vehicle, just en el mateix carrer en la qual el tenia aparcat el cap visible de l'Associaci de Propietaris a favor del PAI i qui, a ms, va ser l'encarregat de comunicar la reuni a la resta d'integrants de la Junta Directiva.

A les 11.59 hores, arribaven pel costat oposat, els membres de l'Associaci de Propietaris -la reuni estava citada per a les 12.00 hores-. Per un imprevist d'agenda va motivar que l'nic representant de la urbanitzadora que anava a estar en la reuni no poguera atendre'ls fins ms de mitja hora desprs.

12.35 hores, comena la reuni a la sala de reunions, al fons de les oficines.

13.08 hores, el Director General torna a les oficines, per no es va incorporar a la reuni. Va romandre tancat en el despatx annex a la sala de reunions i en cap moment va saludar ni va tindre contacte amb el grup de propietaris a favor del PAI.

15.15 hores, acaba la reuni. Els propietaris ixen al carrer, per han eixit amb ms dubtes sobre el futur immediat del PAI de les quals tenien abans d'entrar a aquesta. Volen intercanviar opinions i ho fan en la mateixa porta de les oficines. All estan ms de dos minuts parlant.

La resta de personal de Highend no ix al carrer.

15.17 hores, finalment decideixen anar-se a casa i cadascun buscar el seu cotxe. I s en aqueix moment quan el representant de la urbanitzadora abandona la seu Per no tanca la porta. Encara queda gent dins de les oficines.

15.18 hores, com a ja no est el cap visible de l'Associaci -l'enlla directe amb l'empresa-, part del grup torna a parlar i a intercanviar opinions. Sn els que ms experincia tenen d'urbanisme i obres i la seua experincia els diu que la cosa no va b, que les obres no avancen i el futur de Golf Sant Gregori no s com els ha comptat en la reuni el representant de la urbanitzadora. La idea generalitzada s que ac 'no hi ha mscul'.

15.20 hores, quan desapareixen de la vista de l'empresa, ixen les dues ltimes persones que quedaven en l'oficina i baixen la persiana. Una d'aqueixes ltimes persones a eixir de Highend s el Director General, per aquest no buscar el seu cotxe, encara que s que abandona el lloc.

Queda clar que la reuni convocada pel representant de Golf Sant Gregori amb un mes d'antelaci no era per al que finalment va ser. La significativa absncia del Director General -que mai falta en les reunions dels dilluns en el Ayutamiento de Borriana i ha sigut la veu pblica de l'empresa en mitjans escrits i televisius, no s'entn. No s'entn llevat que se sospite que volguera ja mantindre les distncies amb la imatge que anava a oferir l'encara representant de la urbanitzadora en li discurs de la gesti realitzada fins hui. Un representant que, d'altra banda, va reconixer -igual que en el seu moment l'alcaldessa va reconixer retards en l'execuci de les obres- que existeixen problemes d'entesa amb l'Ajuntament de Borriana. Tots esperaven l'assistncia del Director General i tots es van sorprendre del seu -ara ja no fortuta- absncia en la delicada reuni d'aquest passat dimarts.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana