Burriana: Golf Sant Gregori demana passar a cobrament altres 705.000 euros


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198382_123708/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 24-07-2021
Golf Sant Gregori demana passar a cobrament altres 705.000 euros

Urbanitzadora Golf Sant Gregori ha presentat a l'Ajuntament de Borriana un escrit d'autoritzaci per a passar a cobrament la Quota 4. En aquesta ocasi s per un import de 705.000 euros i que es correspondria amb les certificacions 9 i 10 de les obres 'executades' fins hui en el PAI.

Entre altres qestions, s'apunta a una continuaci de treballs d'excavaci en el Jaciment, per tamb una partida corresponent a les obra que es van realitzar en l'anomenat 'hotel de 5 estreles per a les tortugues', all per l'any 2010.

Per flama ms l'atenci el ritme del cobrament dels treballs de Seguretat i Higiene en el Treball. Es tracta d'una partida que es factura de manera proporcional a l'avan de les obres. Per per al cas de Sant Gregori, aquesta partida va set vegades ms rpida. s a dir, ja s'han facturat 13% de la partida, quan les obres estan al voltant del 2%. Aix precisament ja es va posar de manifest en les quotes anteriors, per la falta d'inters municipal per exigir aquesta modificaci venen permetent que l'empresa seguisca certificat aquesta partida d'una manera per damunt del proporcional a l'executat en obra.

Amb aquesta nova certificaci, a l'empresa assegura que ja ha executat ms de 2 milions d'euros (+IVA) i entre ells, el polmic desbrossament i retirada de terra i *tocones, amb els quals va mantindre serioses discrepncies amb el departament tcnic municipal.

Una certificaci que arriba quan el PAI ha aguditzat l'alentiment de les obres amb la disminuci gradual de maquinria i operaris d'una manera inversament proporcional al creixement de l'herba, els canyars i la presncia d'ovelles pels 2,5 milions de metres quadrats d'extensi.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana