Burriana: 'Sant Gregori no avana perqu hi ha inseguretat jurdica'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198426_123747/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 31-07-2021
'Sant Gregori no avana perqu hi ha inseguretat jurdica'

L'agent urbanitzador de golf Sant Gregori va comunicar al selecte grup directiu de l'Associaci de Propietaris a favor del PAI Golf Sant Gregori els motius pels quals les obres no avancen. Segons haurien manifestat diversos dels assistents a la reuni no pbica de l'empresari amb els fins a aqueix dia ms afins al PAI, "Sant Gregori no avana perqu hi ha inseguretat jurdica".

Es va sincerar o va ser l'ltima excusa que se li va ocrrer per a justificar la quasi total paralitzaci d'obres, l'absncia de maquinria pesant i la presncia de centenars d'ovelles menjant herba 'per docquier'?

Siga com siga la resposta, la veritat s que desprs d'aqueixa reuni -convocada amb 40 dies d'antelaci i no oberta a tots els propietaris de parcelles- el nombre d'afins incondicionals al PAI o al seu agent urbanitzador, es va reduir drsticament fins al punt que es podrien comptar amb els dits de la m els que continuen creient a 'peus *juntillas' tot all que ix de la boca de l'empresari.

De fet, fins i tot va haver-hi assistent que, creient-se amb el poder absolut, va tractar d'esbrinar qui o qui van filtrar informaci de la reuni i, amb aix, van fer pblica una informaci que era diametralment oposada a l'oferida en el comunicat rems des del correu personal d'un dels assistents al mat segent.

s el que t viure un sistema democrtic i de llibertats, que no hi ha motiu per a seguir les ordres d'un tercer.

Encara amb tot, la veritat s que tal com s'ha filtrat, les obres no avances, estan quasi paralitzades -excepte en els jaciments-, les certificacions s que segueixen arribat a l'Ajuntament i tamb els procediments judicials i denncies continuen augmentant.

Sembla clar que tot no s'haur fet dins de l'estricta legalitat si fins i tot el propi urbanitzador diu als seus afins que hi ha 'inseguretat jurdica'.

De la mateixa manera l'urbanitzador estaria admetent retards culpables en l'execuci de les obres d'urbanitzaci, uns retards que va denunciar VOX en l'ltim ple ordinari atesa la programaci descrita en el plec de condicions de licitaci de les obres d'urbanitzaci.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana