Burriana: L'Ajuntament redueix a 4 els seus bous cerrils per a la Misericrdia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198493_123802/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 05-08-2021
L'Ajuntament redueix a 4 els seus bous cerrils per a la Misericrdia

L'Ajuntament de Borriana ha pegat retallada al patrocini de bous salvatges per a les festes patronals en honor a la Mare de Du de la Misericrdia. En aquest sentit, el consistori noms adquirir 4 braus, en lloc dels 6 que venia presentant en les ltimes dcades.

Les penyes taurines, pel seu art, patrocinaran els altres 9 bous salvatges per a aconseguir la xifra de les 14 exhibicions.

Tal com ja va avanar la setmana passada Laplanaaldia, les exhibicions tindran lloc en una plaa porttil, per encara no se sap ni on es muntar, ni tampoc com es repartiran les localitats, que seran gratutes.

I s que cal fer una reserva per a les penyes que patrocinen algun dels bous i tamb per als collectius que venen muntant cadafal any rere any. De la mateixa manera, caldr reservar una part de les localitats per al pblic en general i, tot aix amb un aforament redut, no ser fcil.

L'avantatge s que l'aficionat de 'bou al carrer' no gaudeix tant de les exhibicions en plaa porttil i, per tant, l'afluncia en bastant inferior.


Completar la part taurina de les festes un espectacle de Gran Premi i vaquetes enfundades, aix com la ldia de bestiar bov de rotlle pertanyent a ramaderies de la zona autctones.

L'edil de festes ha dit que aquestes festes seran diferents i en un recinte tancat, amb entrada ser gratuta, control d'aforament limitat i amb totes les mesures sanitries antiCovid en vigor a cada moment.

S'exhibir bestiar de ramaderies famoses com Domnguez Camacho, Ordi Gago, Martn Lorca o Celestino Cuadri.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana