Burriana: 'Monumental s el cabreig de mig poble'. L'Ajuntament no augmenta l'aforament al 75% perms


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/9/198757_124029/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 11-09-2021
'Monumental s el cabreig de mig poble'. L'Ajuntament no augmenta l'aforament al 75% perms

"Monumental s el cabreig de mig poble". Aquesta s la frase que una aficionada i vena li ha etzibat a la prpia *Federaci Taurina en referncia a la mala gesti que Ajuntament i *Federaci han tingut en el repartiment d'entrades. No hi ha entrades i la plaa ha estat diverses vesprades a mig omplir. Ara es pot augmentar l'aforament fins al 75%, s a dir, passar de 2.500 a 3.750 persones, per l'Ajuntament directament 'ha passat' de permetre l'entrada de ms aficionats.

"No hi ha hagut manera d'aconseguir entrades", diuen molts vens, i critiquen la presncia d'aficionats fins i tot de fora de la provncia. Empastre desprs de empastre en el repartiment d'entrades presencial i, en les 'en lnia' no se sap ni quines ha passat, ni si realment s'han entregat ni com s'han entregat.

L'aforament de la plaa de bous pot augmentar-se ateses les noves mesures COVID-19 anunciades pel President de la Generalitat, Ximo Puig, des del dimarts, per l'Ajuntament de Borriana, sumit en el seu 'empastre desprs de empastre' en el repartiment d'entrades, no l'ha ampliat ni per a l'ltim cap de setmana de festes, mostrant una total 'insensibilitat' i falta total de transparncia.

De fet, el consistori tampoc ha retardat l'horari dels actes nocturns per a donar ms temps per a sopar als aficionats. De fet, aquest divendres va haver-hi un retard i van preferir deixar una vaca enfundada sense bregar que allargar les exhibicions taurines ms enll de les 00.30 hores, quan la normativa vigent permet l'oci nocturn i espectacles taurins fins a les 03.00 hores de l'a matinada.

La decisi de l'Ajuntament, 'no fer res', ni ms aforament, ni canvi d'horari. L'immobilisme i les ganes que passen com ms prompte millor les festes els porta a preferir continuar deixant al carrer a aficionats als bous.

Tant s aix, que davant els '*empastres', les explicacions han sigut el 'silenci' absolut.

Borriana viu les seues festes de la Misericrdia amb la programaci ms curta, per que a ms d'una li ha vingut d'all ms gran i, entre elles, a la mxima responsable de l'Ajuntament, Maria Josep *Safont, que sembla que ja enfila el cam d'eixida.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana