Burriana: L'Equip de Govern s'enreda en una discussi amb VOX, per evita confirmar que les certificacions de Sant Gregori es corresponen amb el realment executat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/10/198914_124201/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 14-10-2021
L'Equip de Govern s'enreda en una discussi amb VOX, per evita confirmar que les certificacions de Sant Gregori es corresponen amb el realment executat

Doble vara de mesurar sembla tindre l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i, per extensi, l'Equip de Govern que dirigeix. Noms aix s'entn un comunicat de dues fulles de word per a intentar obrir una discussi en els mitjans de comunicaci a una afirmaci de VOX durant una sessi plenria ordinria.

I s que, no obstant aix, l'alcaldessa va passar de puntetes i va acceptar un informe extern enfront del del tcnic municipal -sembla que segons l'opini que tinga sobre un tema, l'accepta o prefereix una altra externa- sobre la realitat de Golf Sant Gregori. A l'ltim plenari se li va demanar anar a veure 'in situ' l'estat del PAI, per ni va contestar al plenari, ni tampoc fins ara.

L'assistncia externa -que segons l'alcaldessa, treballa per a l'empresa- diu que ja s'ha executat el 85% del desbrossament del PAI. El tcnic municipal, no obstant aix, va qestionar amb un informe demolidor, aquesta afirmaci i l'alcaldessa no ha anat a comprovar visualment si els vials estan o no esbrossats i s'ha fiat de l'informe extern. s ms, el seu edil d'urbanisme, Bruno Arnandis, va emetre un correu electrnic en el qual demana als tcnics que no siguen ells, sin l'assistncia externa, la que revise les certificacions d'obra.

Tampoc ha fet cas l'alcaldessa als dubtes expressats en ple que si realment s'haguera esbrossat -amb la retirada d'un mnim de 20 cm de terra- s'hauria generat una muntanya de terra similar a la *Muntanyeta de Sant Antoni.

No obstant aix, l'Equip de Govern va emetre ahir un comunicat en el qual exigeix una rectificaci pblica "sobre un inexistent error de clcul" a Sant Gregori" i diuen que "el portaveu de Vox va acusar en l'ltim Ple de 'ocultisme i falta de transparncia a l'equip de govern' .

Segons el parer de l'Equip de Govern, Cans "va poder comprovar la seua falsedat i ara l'equip de govern municipal li exigeix que rectifique pblicament". Pel que sembla, en una quota s'ha detectat un error de manera que, no obstant aix, no afecta la quantia econmica que els propietaris han d'abonar i ac est la discussi entre els uns i els altres. L'anotaci en qesti s'eleva a 630.000 euros i es refereix a la quota 4, que s'est notificant, per que encara no ha comenat a cobrar-se.

Aquesta discussi arribar tres dies desprs que des del balc d'una finca de pisos del Pla es penjara una gran pancarta en la qual es podia llegir: Sant Gregori, la runa d'un poble", amb les decisions o inaccions de l'Equip de Govern qestionades i amb l'alcaldessa i l'edil d'urbanisme investigats desprs d'una denncia presentada per mig centenar de vens davant la Fiscalia.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana